Nácizni csak pontosan, szépen

2020. február 07. 15:31

Mármost a probléma tényleg csak az, hogy Nyírő Gyula, ugye, nem annyira náci volt.

2020. február 07. 15:31
J.T.
Vasarnap.hu

„Kunhalmi Ágnes emeszpés parlamenti képviselőnő az ATV egyik izgalmas műsorában hevesen tiltakozott a náci Nyírő Gyula Nemzeti alaptantervbe kerülése ellen. Az indulattól, megfigyeltem, dicséretesen kidagadtak az erek a nyakán, tényleg iszonyatosan kikérte magának a dolgot, utóbb pakolt rá némi halántékot is, szóval én őszintén azt hiszem, hogy végeredményben sikerült teljesen és maradéktalanul kikérnie, még a perem alá is kétszer benézett ügyesen.

Mármost a probléma tényleg csak az, hogy Nyírő Gyula, ugye, nem annyira náci volt, mint inkább a Lipótmezei Elmegyógyintézet elme-ideggyógyász főorvosa, és mint ilyen, élete jó részében minden valószínűség szerint épp kora legkiemelkedőbb szocialistáit kísérgette a ZpLorg nevű bolygó tágas mezőire lilás repülő szarvasbikákat fejni a második emeleti női vécé mögött található szupertitkos üregrendszerbe, és amikor a delikvensek reménytelenül bömbölni kezdtek, mivel kifogyott a tejbegríz a lökhajtásos aktatáskájukból, akkor ő válaszként azt mondta nekik, hogy työöööööööötyötyöötyötyötyöööö!, plöm-plöm!, bzzzz!, több nap, mint kolbász, kedveseim. Így mondta.

Nem volt az a buksi fejecske, amelyet Gyula bácsi ne simogatott volna meg kleopátrafrizura-formájú tenyere atyai jóságával – óriási irgalmában. Mindenkire odafigyelt. Formátumos ember volt, nemes lélek, utóbb kórházat is elneveztek róla, a Gyuláról, mármint.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2020. február 08. 11:25
...Nácikolni mindig sokkal egyszerűbb, mint gondolkodni...:)
Harangláb
2020. február 08. 11:23
Hol dagadjanak az erek, ha nem a nyakán?!...Az agyában ez nem valószínű...:)
criticaI man
2020. február 08. 10:26
A J.T. monogram az Bencsik urat takarja vajon?
vigyor
2020. február 08. 10:25
Ágicába nem szabad bele folytani a szót, erre kérek mindenkit:-))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!