Mesut Özilnek igaza van

2019. december 16. 20:40

Nincs muszlim szolidaritás az ujgurokkal.

2019. december 16. 20:40
Christiane Schlötzer
Süddeutsche Zeitung

„Most megint úgy tűnik, hogy Özilt cserbenhagyta a szíve török fele, hiszen felhívta a figyelmet a kínai muszlim ujgurok sorsára. Ezek elnyomását kommunista párt titkos dokumentumai is megerősítik, amikről a SZ is beszámolt. 

Szóval Özil kinyitott egy újságot, vagy szólt valaki Az Apolitikusnak, hogy megint meg kell szólalnia? 

Mindegy is, ki motiválta Özilt a török nyelvű »Kelet-türkisztáni testvérek« című himnusz közzétételére, az biztos, hogy Erdogan nem dicsérte meg ezért. Ankara nagyon elhalkult, amikor Peking kritikája szóba került. Erdogan ugyanis azt szeretné, hogy országa az új kínai Selyemút része legyen. 

Azok az ujgurok, akik eddig biztonságban érezték magukat Isztambulban, most deportálásoktól tartanak. Özilnek tényleg igaza van: nincs muszlim szolidaritás az ujgurokkal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LPJ52
2019. december 17. 09:20
Rokoni alapon betelepíthetnénk az ujgurokat,ha otthagyják a muszlim hitüket és nyugati keresztényé válnak.
Akitlosz
2019. december 16. 23:15
Súlyos problémák vannak ott Süddeutschlandban ezek szerint. Bántják Christiane Schlötzer muszlim testvéreit. Azért erre nem számított volna senki 30 éve.
Bell & Sebastian
2019. december 16. 23:08
Ez valóban nyomasztó lehet egy németnek, mert már közel a felismerés, a beszélő szerszámokon kívül -bár akaratlanul-, idegen eszméket, téveszméket, tébolyt és idegen államvallást is importáltak. A muzulmán hit nem csak vallás, hanem állameszmény is. Ezért haraptak szarba, ami érthetetlen okból nem ízlik a németeknek.
luzitanxaver
2019. december 16. 22:03
Amikor a vallási alapú totalitarizmus találkozik a technológiai alapúval.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!