A Néppárt megnyomta a pánikgombot a KDNP elvesztése miatt

2019. november 24. 11:50

De valószínűbb, hogy rákerestek a google-ben: egyáltalán mi is az a KDNP.

2019. november 24. 11:50
Ujhelyi István
Ujhelyi István
Hírklikk

„Donald Tusk, az Európai Néppárt frissen megválasztott új elnöke ugyanis meglehetősen egyenesen fogalmazott. Nem fognak feláldozni olyan értékeket a biztonság és rend oltárán, mint a polgári szabadságjogok, a jogállamiság, és a tisztességes nyilvános viselkedés. Aki ezt nem tudja elfogadni, az »de facto kizárja magát a pártcsaládból«. Később hozzátette: Orbánt a barátjának tekinti, de nem ért egyet az »illiberális demokráciájával«, sőt elhatározták, hogy harcolnak az ilyen ötletek ellen.

A magyar kormányfő egyelőre a szokásos pökhendi gőggel reagált, mondván: még nem döntötte el, hogy akar-e a Néppártban maradni. Mintha ez kizárólag az ő döntése lenne. Mintha kizárólag ő diktálná a feltételeket.

Ennél szánalmasabb már csak a mérhetetlen támogatottságú kamupárt, a KDNP hétvégi nyilatkozata volt, amiben bejelentették: ha a Néppárt nem a helyes irányban halad, akkor kilépnek a pártcsaládból.

Látom magam előtt, ahogy a Néppárt központjában összerezzentek és megnyomták a pánikgombot a KDNP elvesztése miatt. De sokkal inkább valószínűbb, hogy rákerestek a google-ben: egyáltalán mi is az a KDNP.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
worlprofid
2019. november 26. 22:39
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
barany
2019. november 25. 18:24
Hát még azt hogyan kereshetik, Ujhelyi pajtás (vagy elvtárs) az EU-ban, de még Magyarországon is, hogy mi a f..sz az a Párbeszéd, és az az Együtt?
pepu
2019. november 25. 14:28
rákerestek a google-ben: egyáltalán mi is az a KDNP MSZP-vel is működik: rákerestek a google-ben: egyáltalán mi is az a MSZP
Vakfolt
2019. november 25. 08:34
Pityó igen magányos a nyeregben, mióta megdöglött a ló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!