Sétáló Krakkó

2019. október 10. 12:24

Azt akarjuk, hogy a peremkerületekben élők se érezzék magukat másodrendű polgároknak.

2019. október 10. 12:24
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Sétáló Krakkó. Mi nem annak a pár tízezer főnek tervezzük Budapestet, akik gépkocsival kívánnak közlekedni a legszűkebb belvárosban. Mi a külső kerületek központjait akarjuk fejleszteni, tisztább levegőt, élhetőbb környezetet, jobb tömegközlekedést akarunk.

Azt akarjuk, hogy a peremkerületekben élők se érezzék magukat másodrendű polgároknak. Olyan Budapestet tervezünk, amelynek nem egy központja van, hanem annyi önálló arculattal, identitással és belső sétálóövezettel rendelkező városrésze, ahány kerület a központi autómentes zónát körülveszi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gingchantops
2019. október 12. 10:37
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
néhai Ch.Pilot
2019. október 10. 23:21
"Mi nem annak a pár tízezer főnek tervezzük Budapestet, akik gépkocsival kívánnak közlekedni a legszűkebb belvárosban." mondja betegünk, "szarér'-hugyér'" Puzsér, az értékrendnélküliség érdmes művésze, a nemzetközi lumpenproletariátus prófétája, aki korábban azt nyilatkozta, hogy ő bizony gépkocsival fog közlekedni a sétáló Budapesten is, ha az megvalósul.
RollsRoyce
2019. október 10. 19:50
PróbáLj meg itt élni Pucér, jön a tél és nem nyitsz ablakot a külső kerületekben. Sétálj sétálj te tapló!
MrTájfel
2019. október 10. 16:46
Puzsér, a sétáló tapló...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!