Stadionstop

2019. szeptember 09. 08:15

A NOlimpiával több, mint negyed millióan megálljt parancsoltunk a közpénzbűnöző Orbán Viktoréknak.

2019. szeptember 09. 08:15
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Emlékeztek még, mi történt két és fél évvel ezelőtt, 2017 telén? Hogyne emlékeznétek! A NOlimpiával több, mint negyed millióan – egy rövid időre – megálljt parancsoltunk a közpénzbűnöző Orbán Viktoréknak. Tarlóssal kéz a kézben, meghunyászkodva vonták vissza a közpénznyelő olimpiai pályázatot. Mi pedig az egészség, a tudás, és egy XXI. századi Magyarország pártjára álltunk.

Ők azóta is végtelen cinizmusukban hülyének néznek mindannyiunkat, és sorra próbálják építeni a túlárazottnál túlárazottabb stadionjaikat... Hiába adtunk be idén új népszavazási kezdeményezést a StadionStopról, a fideszhatóságok keresztbe feküdtek.

Van azonban még egy dobásunk! A budapesti főpolgármesternek vétójoga van a stadioncélú beruházásokkal szemben, amivel Karácsony Gergely élni fog, amennyiben megválasztjuk! Ezért a mai napon aláírásgyűjtésbe kezdtünk, hogy minél többen a StadionStop, tehát a kórházak, az iskolák, és az elérhető otthonok mögé álljunk!

Ne szépítsük: Tarlós István=Orbán Viktor.
Arra kérem tehát a NOlimpia – Nem az olimpiára, Igen a jövőnkre mozgalom mind a 266 151 aláíróját, hogy október 13-án szavazzatok a StadionStopra, szavazzatok Karácsony Gergelyre!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balsors
2019. szeptember 09. 16:27
No Momentum
makapaka2
2019. szeptember 09. 13:54
A többi ember, pedig szeretett volna itt olimpiát, te kártékony féreg!
Besenyő István
2019. szeptember 09. 13:42
"A NOlimpiával több, mint negyed millióan megálljt parancsoltunk a közpénzbűnöző Orbán Viktoréknak." A NOlimpiával több, mint negyed millió munkahelyet semmisítettetek meg, te nyomorult. És még dicsekszik is vele a pofátlan zsidaja. A NOlimpiaval megmutattátok milyen eredményekre számíthatunk, ha a belpesti bélsár kerül hatalomra.
Az ajtónak támaszkodni tilos
2019. szeptember 09. 13:17
Ilyen mértékű magabiztosságot, mint amilyennel Fegyőr rendelkezik, ilyen mértékű butaság mellett csak bámulni lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!