Székely szűrő

2019. március 11. 16:56

Érdemes megbízni benne.

2019. március 11. 16:56
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Facebook

„Van egy úgynevezett székely szűrő. Úgy tudnám jellemezni, hogy a józan ész mértékével mér, és semmilyen marhaságot nem enged át. Ezért nem lehet ott eladni az aktuális modern agylágyulást.

Így járt most – nem először – a Jobbik is. A székely szűrőn sajnos nem megy át a bullshit. Egy szavukat sem hiszik. Érdemes megbízni ebben a szűrőben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2019. március 12. 14:22
A székely szűrő magyarázata nem olyan bonyolult. Ott maradt meg legtovább, a nacionlizmus kezdetéig - nagyjából a XIX. század elejéig - intakt módon a magyarság. Az anyaország is sokat építkezett belőlük. (Aztán ezt a narratívát is ellopták a románok, mint a nyelvüket az olaszoktól.)
kizökkentidő
2019. március 12. 06:23
Miért elegánsabb a bikaszar, ha angolul írják?
annamanna
2019. március 12. 00:42
Székely szűrő: "Vettem neked lepcsit es. Laskaszűrőt, tepsi szettet. De te ezt nem értékelted, Me' Csengő Zolival megcsaltál. Azt hazudtad, hogy szeretsz engemet. Kölcsönt es felvettem neked. De közbe a hátam mögött röhögtél, S pofátlanul kisajtoltál teee..."
Aerion
2019. március 11. 20:13
… Érdemes megbízni benne … Én bízom benned, Gábor! Követellek vissza a fasiszta tévémbe!! (Bocs, Philips)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!