A Jobbik nem tett közös esküt egyetlen ellenzéki párttal sem

2019. január 04. 09:00

A jövőben ugyanakkor kerülni kell minden olyan helyzetet, ahol akár csak egy képen jelennénk meg olyan szerepvállalókkal, mint a szemkilövető Gyurcsány Ferenc.

2019. január 04. 09:00
Hegedűs Lorántné
Facebook

„NEM!

A kormánymédia hazugságaival szemben, a Jobbik nem tett közös esküt vagy fogadalmat egyetlen ellenzéki párttal sem.

Meggyőződésem ugyanakkor, hogy a felesleges félreértések és direkt félremagyarázások elkerülése érdekében, a jövőben leghatározottabban kerülni kell minden olyan helyzetet, ahol akár csak egy képen jelennénk meg a vörös ötven árnyalatához tartozó pártocskákkal, kivált olyan szerepvállalókkal, mint a szemkilövető Gyurcsány Ferenc.

Ehhez, az '56 ötvenéves évfordulóját meggyalázó, IMF-paktumos balliberális szélsőséghez semmilyen közünk sem lehet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 205 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2019. január 06. 21:46
Hegedűs Lorántnéval is elszaladt a szekér. Szerintem már csak a pénz miatt van a Jobbikban. Korábban egészen mást mondott...
makapaka2
2019. január 06. 11:04
Már többet hazudtok, mint Fletó!
választópolgár
2019. január 06. 00:16
Ez a VONAt elment... Ezek az erőtlen és műtiltakozások a maradék méltóság megőrzésére is kevesek, de valahogy úgy kell csinálni mintha, mert jól jön az a képviselői fizetés a következő választásokig a megélhetési ballikosoknak.
makapaka2
2019. január 05. 19:15
Hiteltelenné vált , hazug megélhetési politikus lett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!