Macron a svéd szocik útjára lépett a cenzúrázásban

2018. november 14. 14:49

„Vakon megbízunk a mindennapi digitális eszközeinkben".

2018. november 14. 14:49
Vizvári Soma
Figyelő

„Mark Zuckerberggel, a Facebook elnök-vezérigazgatójával közösen kidolgozott együttműködés részeként francia hivatalnokok januártól hat hónapra beköltöznek az amerikai vállalat irodáiba, hogy megfigyeljék, illetve véleményezzék annak moderálási gyakorlatát.

Vakon megbízunk a mindennapi digitális eszközeinkben. Viszont az internetet sokkal jobban használják a szélsőségesek és a terroristacsoportok – mondta Emmanuel Macron francia elnök.

Mit jelent ez az igazság nemzetközi nyelvére lefordítva? Valami ilyesmit: »Le Pen bevándorlásellenes pártja megelőzött minket a közvélemény-kutatásokban, amit nem hagyhatunk annyiban ilyen kevéssel az EP-választás előtt. Úgyhogy leutánozzuk a svéd szocik módszerét, amivel ők megúszták a totális lebőgést az őszi parlamenti választáson«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2018. november 14. 23:25
Nem olyan bonyolult. Minden digitális adatfolyamhoz kötelezően hozzá kell láncolni (elválaszthatatlanul belekeverni) egy egyedi azonosítót, és aztán számonkérni a gyanús egyénektől, hogy honnan van ez. Egymás közötti másolgatás dupla büntetés.
atila68
2018. november 14. 20:42
De ki az a transzvesztita aki mindenhova elkíséri?
néhai Ch.Pilot
2018. november 14. 19:58
Mer' már csak így megy. Mármint a ballib csőcselék hatalmon maradása Nyugaton. Pedig a konzumidióta nyugat-európai lakosság szinte a végletekig manipulálható... volt eddig.
zakar zoltán béla
2018. november 14. 16:37
Elme- és szellemi korcsok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!