A boszorkányüldözés folytatódik

2018. október 03. 12:37

Játsszunk el a gondolattal, hogy ezek a furcsa, több sebből vérző vallomások, melyek szerint Kavanaugh egy szexuális ragadozó, nem igazak!

2018. október 03. 12:37
Vizvári Soma
Figyelő

„Egy pillanatra játsszunk el a gondolattal, hogy ezek a furcsa, több sebből vérző vallomások, melyek szerint Kavanaugh egy szexuális ragadozó, nem igazak! Ebben az esetben minek köszönheti Trump főbíró-jelöltje ezt a lassú, kínzással felturbózott kivégzést? Annak, hogy az Egyesült Államokban a Legfelsőbb Bíróság szinte élet-halál ura. A demokraták ugyanis jó ideje azzal szórakoznak, hogy a legnagyobb vitákat generáló kérdésekben az ő bíráik kreatív, a dokumentum valódi szövegéhez a legkevésbé sem ragaszkodó alkotmányértelmezéseivel érik el, hogy a nekik tetsző szabályozás szülessen meg.

Így aztán nem kis harcok szoktak menni azon, hogy kiből legyen főbíró, ugyanis nem mindegy, mi a bírák álláspontja például az abortusz, a környezetvédelem, az LMBT-jogok, a választójog, illetve a bevándorlás témájában. A testületben már így is vékony republikánus többség van, ezt vastagítaná Kavanaugh jelenléte, ráadásul bekerülni a testületbe a leggyakrabban szó szerint kihalásos alapon lehet. 

Ugye nem olyan elrugaszkodott feltételezés, hogy a demokraták rendesen beijedtek, hogy búcsút mondhatnak a számukra fontos ügyek (bevándorlás, melegjogok, abortusz) liberális szabályozásának, ezért minden követ megmozgatnak, és hajlandóak a legmocskosabb eszközöket is bevetni?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2018. október 03. 16:10
Ebben a cikkben semmi nóvum.
kispufi
2018. október 03. 14:01
A bíróságok függetlensége, ugye. Ezt hallja meg Szargeciné. Mindjárt ad a pofánkba.
bakszakáll
2018. október 03. 13:51
Remélem Kavanaugh jelöltet megválasztják, és bolond (felbérelt?) vádlóját pedig elmeszelik hamis tanúzás miatt.
krakken96
2018. október 03. 12:53
Amerikában a bírókat is választják Ergo leképezi a társadalom változását. A baj az,h mai erkölcsi mércéket alkalmaznak Régi korokra...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!