Európa ellen

2018. szeptember 18. 08:19

Kísértetként járja be Európát Orbán.

2018. szeptember 18. 08:19
Avar János
Vasárnapi Hírek

„Kísértetként járja be Európát Orbán. Régmúlt nacionalista rezsimek vezéreinek szellemeként riogatja ő is a »régi Európát«, ahogy elődei is imádták hangoztatni.

S természetesen szintén megvédeni hirdeti földrészünket, miként mindegyik. Hogy a mai Európa éppen e hajdani vezérek világának tagadása, s tanulságainak levonása, az láthatóan nem érdekli. Utóvégre uniójának parlamentje tetemes, bizony kétharmados többséggel bele merészelt szólni belügyeinkbe, amire a tekintélyuralmak hagyományosan kényesek, hát most Orbán ront neki az ő belügyeiknek. A vádlottak padjáról vádolta a róla ítéletet mondani bátorkodókat. S egy dologban kétségtelenül igaza volt: strasbourgi tirádája már nem változtathatott az elmarasztaláson, a döntés előtte megszületett. Hogyan is ne, hiszen a vádpontok évek óta szaporodtak, a Sargentini-jelentést a világsajtó akként tálalta, mint amely bizonyítja a »demokrácia elveinek módszeres megsértését«. S Orbán keddi, jottányi engedményt sem tevő dörgedelme megkönnyítette az ítélethozók dolgát: ennek hallatán a szélsőség előtti kapituláció lett volna nem megszavazni a jelentést.

S hát a vád tanúi voltak a védői is: a maguk hazájában és immár kontinensszerte hírhedt populisták. Kiknek Orbán a modelljével bálványa lett, amit a mi kormánymédiánk lelkes magasztalásukkal viszonoz. Miközben egyre gorombábban, önleleplező pártállami érvekkel és szóhasználattal szapulja azokat az európai konzervatív politikusokat is, akik sorra »cserbenhagyják«” a magyar kormányfőt. Olyanok is, akik eddig védeni próbálták, de rá kellett jönniük: önmagától mégsem védhetik meg. Keddi kérlelhetetlen szónoklata igazolta őket, pedig fő védelmezője pártcsaládjából még ekkor is igyekezett neki kiutat kínálni. Vagdalkozónk azonban ezt nemcsak dacosan elvetette, hanem még oda is vágott neki. S emberei „csalást” rikkantva vonják kétségbe az amúgy négy évtizedes strasbourgi szavazatszámlálást (és nem rest számonkérni Sargentinin egy hivatalos küldöttség budapesti látogatását, amit éppen ők vétóztak meg a bizottságban). Elárulva, hogy csakis a szélsőséges közönségükhöz szólnak (és persze a hazai kormánypropagandán tartott szavazóbázisukhoz).”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2018. szeptember 19. 05:38
Brüsszel titkos terve. http://hungaryexpres.com/brusszel-titkos-tervet-dolgozott-ki-a-migransok-betelepitesere/
áfonya
2018. szeptember 19. 05:06
Mindenkinek joga van tudni, milyen jövő előtt állunk! – Bayer Zsolt és Földi László mutatta be Ulfkotte utolsó könyvét (videó!) Kapitulálni fog a német rendőrség a migránsbűnözőkkel és a muszlim szélsőségesekkel folytatott harcában, polgárháborús helyzet alakulhat ki egész Nyugat-Európában, hiszen belátható időn belül többségbe kerülnek az iszlám követői – hangzott el Udo Ulfkotte és Stefan Schubert Határtalan bűnözés című oknyomozó kötete magyar kiadásának bemutatóján, amelyen Bayer Zsolt publicista és Földi László, a polgári hírszerzés volt műveleti igazgatója vitatta meg a könyv megállapításait. A Revolution 56 Szabadságharcos Sörözőben tartott fórumon Bayer Zsolt a tavaly elhunyt Ulfkottéről elmondta: ő a mi közösségeinket rádöbbentette a valóságra, míg a másik oldal folyamatosan diszkreditálni, betiltani próbálta a szerzőt a “szólásszabadság” nagyobb dicsőségére. Földi László megjegyezte: bár eddig is kimondtuk, hogy invázió folyik, ami polgárháborúhoz vezethet, a migránsbűnözésről szóló, hivatkozásokkal bőségesen alátámasztott tényfeltáró könyvet olvasva rádöbbent, eddig “mennyire szoftosan fogalmaztunk.” A Szarvas Szilveszter által vezetett vita résztvevői megállapították: Magyarország és az egykori vasfüggöny keleti oldalán élő népek még nem veszítették el képességüket az önvédelemre, az egykori Európa ezért itt él majd tovább. A magyarul portálunk által kiadott könyv megvásárolható a PestiSrácok,hu internetes boltjában. Nézze meg a bemutatóról készült videónkat! https://pestisracok.hu/mindenkinek-joga-van-tudni-milyen-jovo-elott-allunk-bayer-zsolt-es-foldi-laszlo-mutatta-be-ulfkotte-utolso-konyvet-video/
áfonya
2018. szeptember 19. 04:46
Helsinki Bizottság a bundeszkanca jogi segítségnyújtása miatt maradhatott az országban Sarhadi Bilal Ahmad, aki egy magyar lányt megerőszakolt szeptember 9-én hajnalban. Az afgán származású migráns furcsa módon írásban kérte Soros György szervezetének pártfogását, kérése gyorsan megértő fülekre talált.
áfonya
2018. szeptember 19. 04:43
mszmp kommunisták kísértetként járják be Európát civilek demokraták soros bérencek bőrbe bújva... Az a Avar aki 30 évig volt párt állami seggnyaló siratja a kádár rezsimet kiszolgálta ugat .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!