Hazatérés

2018. augusztus 02. 07:40

Tegnap helyrezökkent az idő. A Hír TV nézői visszakapták szeretett csatornájukat.

2018. augusztus 02. 07:40
Magyar Idők
Magyar Idők

„Tegnap helyrezökkent az idő. A Hír TV nézői, akik a G-nap előtt egy nagy családnak tartották magukat, visszakapták szeretett csatornájukat. A régi-új szakmai vezetés a garancia arra, hogy ez azonnal láthatóvá válik majd a képernyőn, érzékelhető lesz a műsorok tartalmában is.

A Magyar Idők örömmel köszönti a televíziót ismét azon médiumok körében, amelyek főként azt a hárommillió embert kívánják szolgálni, akik harmadjára is kétharmados többséget biztosítottak a demokratikus választáson a jelenlegi kormánypártoknak.

A televízió szekerének visszatérése a normális kerékvágásba alkalmat teremt az elmúlt évek sokszor felfoghatatlan történetének megértésére is. Végleg lehullt ugyanis a lepel a 180 fokos fordulatot tagadó ármánykodásról, a szándékai szerint kormánybuktató ellenzéki propagandát szabad, független újságírásnak beállító önbecsapásról.

Hiszen nem kellene most mindent visszaállítani, ha valakik nem állították volna el. És nem kellett volna évtizedes barátságoknak megszakadniuk, nem kellett volna sikeres szakmai közösségeknek felbomlaniuk, ha nem álltak volna jó néhányan egy sértett ember elvakult bosszújának szolgálatába.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peninsulavaldes
2018. augusztus 03. 22:41
ez kezd kissé giccsessé válni
Illieral
2018. augusztus 02. 13:04
@a hárommillió embert kívánják szolgálni@ A másik 7 millióval mi lesz? Pláne, hogy mindenki fizeti a számlát. Bolsi tempó ez de nem kicsit...... :D
Valodi
2018. augusztus 02. 12:13
"A Hír TV nézői visszakapták szeretett csatornájukat." - aha... Csak éppen az nem az...
Aerion
2018. augusztus 02. 11:42
A Hír TV hazatérése szimbolikus jelentőségű, az ellenség szívébe mártott kard. A diadal. Mint az amerikai zászló Iwo Jima felett, vagy a szovjet a Reichstag tetején. Meg fog élni a nemzeti Hír TV, attól nem kell tartani, elfér az Echo is, a 2015-óta eltelt idő alatt domináns lett az MTV. Hogy mennyit, de mennyit fikázták a bolsevikok, az az agyanincs idióta Sebestyén Balázs, hogy senki se nézi, hogy mit szerencsétlenkednek, hogy milyen bénák, stb. 2018-ban már az volt a baj, hogy mindenki az MTV-t nézi. Azér' vesztettek a progresszív erők.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!