A nácicsicskabolsevik párt most forradalmat akar

2018. április 13. 12:40

Lehetne méltósággal is viselni a vereséget.

2018. április 13. 12:40
Piréz Róbert
Tutiblog

„Láthatóan a Zsúrpubi nevű jobbikos szennylap propagandistáitól kezdve a jobb sorsra érdemes Heti Válasz gazda nélkül maradt roninjai láthatóan teljesen fogalmatlanok a magyar választások lebonyolításával kapcsolatban. Vagy egykedvűen hazudnak, rágalmakat és rémhíreket terjesztenek. Nem tudom, melyik a kedvesebb számukra: hogy ostoba taplók, vagy bolsevik agitátorok. De csodálatos lesz majd szeletelt sonkát kérni a teszkó húspúltjában álldogáló egykori újságírótól, aki képes volt leírni, hogy azért nem voltak részeredmények ½ 10-kor vasárnap este, mert a kormány matatott az informatikai rendszerben. Másodikos állampolgári ismeretanyag része, hogy ameddig az utolsó szavazókörre rá nem zárják az ajtót, addig nem hozhatják nyilvánosságra a részeredményeket.

Bár az igazi #elégtétel nem is a teszkó húspultja, ott becsületes, szorgalmas, tisztességes emberek dolgoznak, ne akarjunk nekik seggfej kollégákat. Az igazi öröm az lesz, amikor ezek a gazemberek, köztük a valaha normális Sztankóczy Andrással, majd mehetnek blogolni Gyurcsánynak a Nyugati Fényre, ahogy valaha a függetlenséget, szakértelmet (hahaha) és a középen állást a zászlajukra tűző Milla mozgalom is végül Ferinek ragasztott plakátot.

Lehetne méltósággal is viselni a vereséget.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mustarharmas
2018. április 14. 18:56
Több izlést!
kerekes
2018. április 14. 10:21
Az összes mocskos szájú libsi-bolsinak, nektek kussssssssssssss!
peninsulavaldes
2018. április 14. 00:09
majd egyszer ezek is mennek a szemétdombra a szocik után.
vizesnyolcas
2018. április 13. 19:50
A választási eredmények után a tüntetés nem egyszerűen arról szól, hogy a tüntetőknek nem tetszik a Fidesz, hanem arról, hogy a tüntikézők SEMMIBE VESZIK, NEM TEKINTIK BESZÁMÍTHATÓNAK az ország Fideszre szavazó felét. Amit művelnek, az a mérhetetlenül beteg felsőbbrendőségi tudatuk megnyilvánulása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!