Visszaüthet a Jobbik-mosdatás

2018. március 23. 11:19

Valamikor hazudtak, mert ugyanazok az emberek, két ekkora távolságra lévő álláspontot nem gondolhatnak komolyan.

2018. március 23. 11:19
Vizvári Soma
Figyelő

„Ki gondolta volna pár évvel ezelőtt, hogy egyszer maga Tóta W. Árpád készít személyesen interjút Mirkóczki Ádámmal, a Jobbik politikusával? Az meg pláne eszünkbe se jutott volna, hogy a Jobbik szóvivője maga fogja bevallani, hogy semmit nem gondoltak abból komolyan, amivel a pártjukat népszerűvé tették. Azon viszont nem vagyunk meglepődve, hogy a liberális véleményvezéreknek mindez imponál, de egy valamit azért nekik is érdemes észben tartaniuk!

Az interjú kapcsán Gaudi-Nagy Tamás is megszólalt: szerinte Mirkóczki azon mondata, miszerint »az a retorika, ami 2010 előtt ment, az volt a nem igaz« felér egy Őszödi vallomással. És valóban, ezzel nehéz vitázni. Mert azt még el lehet fogadni, ha egy párt újragondolja azt a politikát, amiben addig hitt, de Mirkóczki most elszólta magát, hogy a Jobbiknál egyáltalán nem ez történt. Ők csak falból tolták a szélsőséges retorikát.

Persze ez annyira nem meglepő, hiszen a radikáljobbos, szélsőséges retorika és szimbólumok használatától nehéz odáig eljutni, hogy egy párt Alföldi Róbert hívévé váljon. Mert, hogy Mirkóczki erről is beszélt. Kifejtette, Alföldi számukra »nemhogy belefér, hanem ez egyenesen feltétele egy normális országnak«.

Ebből már minden átlagos értelmi képességekkel rendelkező embernek nyilvánvaló, hogy valamikor hazudtak, mert ugyanazok az emberek, két ekkora távolságra lévő álláspontot nem gondolhatnak komolyan.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2018. március 24. 11:42
Nem tudtatok elegánsabb kibúvóval kifarolni a kecskeólból?
Harangláb
2018. március 24. 06:50
A hazudozással az a baj, hogy ha egyszer valaki nekiáll hazudni, akkor előbb-utóbb ellentmondásba keveredik, amit csak újabb hazugságokkal tud feloldani, és a végén már maga sem tudja, hogy mi az igazság, és mi a hazugság belőle...A Jobbik ma itt tart!
Skankhunt42
2018. március 23. 18:29
https://youtu.be/2P8kOa88rdk
antioxi
2018. március 23. 15:44
Most hazudnak, vagy "akkor" hazudtak - vagy mindig hazudnak? Legközelebbi színeváltozásuk az lesz amikor Csintalan g. Sándor gusztustalan elvtársat megint összeverik baseball ütővel? Vagy esetleg az, amikor Vona cica Gyurcsányt leszopja? Netán a jobbik vezérkar testületileg körbemetélteti magát a spinóza házban? Mindez belefér nekik. Beszarás ez az egész cuki jobbik, hányni kell tőlük. ps: "A disznóimat sem bíznám rájuk", nem Magyarországot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!