Az ellenzék vezető ereje a Magyar Kétfarkú Kutya Párt

2018. március 21. 12:19

Meg kellene támogatni a MKKP kampányát és el kellene érni, hogy bejusson a parlamentbe.

2018. március 21. 12:19
Piréz Róbert
Ki ette meg?

„De a tréfát félretéve (én tréfálok, nem ők, az akasztgatással) meg kellene támogatni a MKKP kampányát és el kellene érni, hogy bejusson a parlamentbe. Az ellenzéki választók ugyanis nem tehetnének nemesebb gesztust, minthogy megnyitandó az utat a felettébb szükséges ellenzékváltás irányába, a szocikat és a gyurcsányistákat kiszavazzák a fenébe az országgyűlésből.

Mert aki a MKKP-ra szavaz, az egy komoly ember, bizonyosan összehasonlította az ellenzéki pártok programjait és a legértelmesebbet választotta.

Az MKKP társadalmi jelenség és egyre inkább az. Van országos listája, 39 egyéni jelöltje, ha máshoz nem is, de a reménybeli ellenzéki egységkormány szellemi energetizálásához bizonyosan szükség van rájuk. Habár ők szerintem sem Gyurcsány, sem Vona kormányába nem lépnének be. Mértéktartásból. Ami rájuk legalább jellemző. Legalábbis a többi ellenzéki erővel összehasonlítva.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miaturo
2018. március 22. 10:35
Ja, hogy pesti srácok cikk!
kérdés
2018. március 22. 01:08
Itten, a déli végeken elég visszafogott a kampány. Szélvész asszony erősen retusált képét a dunai szél himbálja a lámpaoszlopokon sok-sok példányban, belőle van a legtöbb. A Jobbik szolíd állóképei alig, egy-egy beazonosíthatatlan plakáttal (mivel zöldje igen hasonló az LMP-hez), néha egy-egy narancsszínű városi életkép a Fidesz-jelölttel a középpontban, a piaccal szemben egy darab árva DK-s kékség, az is oszlopon (azóta az oszlop tövét a kutyusok sem locsolják, mert a gazdik messziről elkerülik). De a legszolidabbat ma vettem észre, míg vártam, hogy kinyisson a cukrászda, megakadt a szemem egy gyufásdoborcímkénél nem sokkal nagyobb matricán a villanyoszlopra ragasztva: 'exhumáljuk és..(elfelejtettem még mit) a dunaszekcsői tamagocsikat!' Fölötte kedves fotó a körzeti jelöltjükről, Kétfarkú Kutyapárt felirattal. A benyomásom az, hogy az ellenzéket Szél 'fújja', még a kutya is valszeg aszerint csóválja kétfarkát.
Giuliano
2018. március 21. 18:25
Hát egy frászt megyek oda,egyétek meg,amit hagytatok odakozmálni s már a fazék jobb és bal oldalára is ráégett a krumpli! Annyit javaslok,falovat ne csináljatok,csak hungarocell-hatású betonból egy-egy élethű focilabdát és Pityingerfejet tegyetek a gigász háza elé hajnalban,s amint kilép reggel az utcára,nagy vidáman belebikáz mindkét lábbal egy csőröst eme tárgyakba,mivel a kapuvári-belsőt ő még nem tanulhatta! Innen a győri ortopéd-főorvos végigviszi a dolgot,addig járhat mankóval térden a magánrendelésére,míg az utolsó bőrt is le nem húzza róla,s így a nyomorultakkal együtt üvöltheti,hogy: Rossz vér!--fázó,éhező farkasként árok szélén! Assszem itt ragadok Kirké szigetén...
Giuliano
2018. március 21. 18:10
Az Elxúró kiakadt azon,hogy a vetélytársa milyen civilekből álló szakértői árnyékkormányt nevezett meg,figyelembe sem véve nagymúltú és bizonyára tehetségű politikusok elévülhetetlen érdemeit--,hát mi lesz vajon velük,ha történetesen nem milliárdosok,csak egyszerűen megrekedtek a krumplileves-zabálás szintjén és a sakknagymester iskolájában csak gyalulni tanultak...! Ácsok azonban nincsenek köztük,sem kékkötényes parasztbácsik,akik 100-szor jobbak lettek volna Torgyán-pojácánál! Bárki tisztességes,becsületes magyar ember,aki meg tudja tartani az esküjét,1000.szer jobb lenne ezeknél a leszerepelt,elkurvult madámoknál,kik a lelkeik után már hiába sóvárognak,s mégcsak akciós árakat se tudnak ígérni a magyaroknak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!