Nőgyalázók – Asszonyverők – Demokraták

2018. március 26. 07:27

Annyira vágynak a hatalomra, hogy ennek érdekében még a nők gyalázását is elnézik a potenciális szövetségesnek?

2018. március 26. 07:27
Máté T. Gyula
PestiSrácok.hu

„Az ilyesmi miatt jött létre a #metoo mozgalom, és csinált abból is boszorkánypereket, ha egy férfi megdicsérte egy hölgy kollégája blúzát, vagy szexista módon maga elé engedte a liftben.

Most viszont síri csönd van. Egyedül a Fiatal Családosok Klubja tiltakozott, de ők enyhén szólva sem a trendi, píszí világ részei. A liberális nővédő szervezetek, Soros agyonpénzelt civiljei, az ilyen-olyan bizottságok és alapítványok viszont mind mélyen hallgatnak. Nagyon mélyen.

A hazai #metoo mozgalom »nagyasszonya«, Sárosdi Lilla sem szól. Igaz, ő már a feleségével »órákig dulakodó« Juhász Pétert is bevédte, hiszen »ő a barátja«, így nyilván ártatlan, még ha lényegében be is ismerte az asszonyverést.

Az, hogy a jobbikos Dúró Dóra is hallgat az ügyben, erkölcsileg nehezen elfogadható, de fogjuk rá a párhűségre. De hol van a máskor oly hangos Kunhalmi Ágnes és Gurmai Zita, vagy Szabó Tímea és Vadai Ágnes, nem is beszélve Szél Bernadettről? Értem, hogy a politikai hitvallásuk nem érték- és erkölcs-alapú, de minimális női szolidaritás sincs?

Annyira vágynak a hatalomra, hogy ennek érdekében még a nők gyalázását is elnézik a potenciális szövetségesnek?

Ez nem szánalmas, ez undorító.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
okoskodó fórumlakó
2018. március 26. 11:02
https://wmn.hu/elet/18973-d-toth-kriszta-na-most-mar-tenyleg-szalljatok-ki-a-mehembol-es-a-gyerekem-fejebol Várom D. Tóth Kriszta felháborodott írását a "NA, MOST MÁR TÉNYLEG SZÁLLJATOK KI A S*****BŐL!" címmel.
balbako_
2018. március 26. 10:06
A saját demagóg dumájukat is csak az ellenfélre használják, az ő embereik megtehetnek mindent. Lehetnek nácik, nácikkal kollaborálók, nőverők, erőszakoskodók, migráns gyűlölők és simogatók egyben. Bátran lehetnek korruptok, adócsalók.
Renualt Clió RS
2018. március 26. 09:41
Remélem a Janicsák Dávidot is úgyanúgy el itélik mint a vak Kuvaszos FIDESZes képviselőt.Ja hogy a csicska JOBBIKost nem itélik el?Erre monják hogy ki lóg a ló láb!
zakar zoltán béla
2018. március 26. 09:35
Ócska ....banda, proly prütty!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!