Nem minden liberális fasiszta

2018. január 29. 07:32

Így lesznek az ő szemében magyar keresztyénekből fasiszták.

2018. január 29. 07:32
Köntös László
reposzt

„Techet Péter téved. Nem a »faj« itt a probléma, hanem szimplán az, hogy mi van akkor, ha Európát tízmillió-szám elözönlik más kultúrájú népek? Akkor kinek a civilizációja fog érvényesülni?

Nos, ez a baj az ultraliberalizmussal. Egyszerűen nem tud mit kezdeni a vallás. a nemzet, a civilizáció kulturális dimenzióival, mert szimpla faji kérdést lát benne. Így aztán a határtalan befogadás filozófiájában sem látnak semmilyen problémát, hiszen, valóban, a fajiság önmagában nem szab határt az identitásválasztásnak és semmiféle integrációnak. Ám annál inkább határt szabhatnak a kulturális és vallási beágyazottságok évezredes történetei. Ha ugyan Techet ezt értené. De nem érti, s ezért miközben – nagyon helyesen – elítéli a fajelméleti világlátást, fajelméleti alapon értelmezi az európai iszlamizációval szemben mutatott nemzeti és keresztyén alapú kulturális önvédelem jelenségét. Így lesznek az ő szemében magyar keresztyénekből fasiszták.

De van egy jó hírem magyar keresztyén felebarátaim számára: nem minden liberális fasiszta.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!