Delíriumszabadságot!

2017. december 01. 14:11

Tehát: miért csak Lajos delíriumos gondolataival van tele a honi média még Lajostól független ballibsi fele?

2017. december 01. 14:11
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Idők

„Egy, csak egy alkoholista honpolgár akad a honban, kinek minden delíriumos éjszaka után rendelkezésére áll a nyilvánosság egésze. Igen, tudjuk, ő gazdag. Nagyon gazdag.

Igen, tudjuk, neki saját médiája is van, annak képviselőit el is szokta hordani magával különös éjszakai, hajnali portyázásaira, amikor módosult tudatállapotba kerülvén, mint vahpekuté varázsló a füsttől, megjeleníti talányos, különös üzeneteit, amelyek éppen olyan nehezen megfejthetők, mint amikor Béla bá’ dühében kaksival felírja a retyi falára mindazt, ami lelke legmélyén lakozik, s mi egylényegű az üzenet hordozóanyagával.

Szóval lehet, amikor évezredek múltán kiássák majd a föld alól ennek a mi emberünknek valamely üzenetét, mint hajdan a rosette-i követ, nem lesz szükség egy Jean-Francois Champollion-ra, elég lesz áthívni egy jövőbeli Béla bá’-t a krimóból, ő azonnal rájön majd a lajosi jelek logikájára. De bennünket a most érdekel, a jelen, mert földhözragadtak vagyunk, és nem vagyunk képesek elszakadni az adott pillanat igazságtalanságaitól. Tehát: miért csak Lajos delíriumos gondolataival van tele a honi média még Lajostól független ballibsi fele?

Választ akarunk erre. Mert ez így nem mehet tovább.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2017. december 02. 20:45
"miért csak Lajos delíriumos gondolataival van tele a honi média..." Netto hazugság, a Te delíriumos gondolataiddal is tele van, Zsolt. Sör, unicum.
2017. december 02. 19:07
"miért csak Lajos delíriumos gondolataival van tele a honi média..." Állítólag ha Lajosnak megadnád a kölcsönödet, akkor az akkora hír lenne, hogy Lajos a fasorban sem lehetne melletted! :)
brekker
2017. december 02. 01:27
"Adjon az Ég, mindent, amit szeretnék" https://www.youtube.com/watch?v=6hg9-0b3yWU
noMores
2017. december 01. 22:15
Simicska egy mocskos hazaáruló! Nem jut eszébe, hogy Orbán Viktornak köszönheti a vagyonát??? Hát ki volt az, aki a hazai vállalkozásokat segítette - köztük az övét is? Mészáros Lőrinc persze a saját pénzügyi zsenialitásának köszönheti, hogy az ország leggazdagabb embere, mégis szegény Miniszterelnökünket támadják, holott teljes véletlen, hogy pont most ért be ennek az egyszerű mezőföldi falusi embernek a józan paraszti észre épített gazdasági ideológiája, és repítette őt szélvész sebesen a legmagasabbra, ezt tessék utána csinálni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!