Gyurcsánynak érthetetlen, hogy valaki ragaszkodik a magyarságához

2017. november 01. 22:35

Legyen világos, Gyurcsány gyűlöli a külhoni magyarokat.

2017. november 01. 22:35
Vizvári Soma
Figyelő

„Gyurcsány azt is elmondta, ő a trianoni traumát úgy akarta feloldani, hogy az EU keretein belül »légiesülnek« a határok. Brávó! Gyurcsányt láthatóan nem zavarta a határok párologtatása közben, hogy magyarok millióinak kisebbségi jogait tiporták sárba a saját szülőföldjükön. Miért is értené, hogy ez mekkora probléma. Hiszen minden szülőföldről el lehet menni. »El lehet onnan is menni! Tessék!« – mondaná a magyar Tony Blair.

Ha már a határok »légiesítésénél« tartunk. Az most újra napirenden van. Gyurcsányék világa szerint mindenki ott boldogul ahol akar. Jöhet ide akárhánymillió közel-keleti más vallású migráns. De a külhoni magyarok? Na, az más tészta, ők 23 millió román vendégmunkás.

És most van bőr a képén kiállni és elmagyarázni, hogy a külhoniaknak köszönhető a Fidesz 2014 utáni kétharmada. Vicces, hogy ilyen rossz néven veszi, hogy nem rá szavaznak mindezek után.

Legyen világos, Gyurcsány gyűlöli a külhoni magyarokat. Azért, mert nem érti ezt a jelenséget. Nem érti, miért nem hódoltak be az őket beolvasztani akaró államoknak. Nem érti, hogyan ragaszkodhat valaki egy olyan identitáshoz, ami megnehezíti az életét. Ezért nem zavarja, hogy éppen egy teljes civilizáció dörömböl európai kapuin. Mármint azok, akik még nem jutottak be. Gyurcsányt és elvbarátait nem kell féltenünk. Ők majd felveszik a muszlim vallás valamelyik ágát. Gondolom azt, ami nyugaton a legmenőbb lesz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megtalálta
2017. november 02. 20:55
Ugyan már. Gyurcsány nem gyűlöli a határon túli magyarokat. Eszközként használja őket, ezért uszít ellenük.
FOB
2017. november 02. 20:36
Soma, Soma, a tudatlanságod, a tájékozatlanságod és a rosszindulatod kiváló politikussá predesztinál téged. Egyszerűen csak ostoba vagy, vagy pedig ezt rendelték tőled, vagy a kettő összeér azt nem tudhatom, de az biztos, hogy hülyeségeket írsz.
xoltan
2017. november 02. 15:54
"Legyen világos, Gyurcsány gyűlöli a külhoni magyarokat." Nem Soma, te Isten barma, nem. Egyszeruen egy opportunista, populista torpe ember. Sosem szavaztam volna ra, mert Orban 2.0 -nak tartottam stilus szerint, de azt hittem tartalmilag ennel amit itt latunk tobb. Talan valamikor az volt. Ma lathatoan nem. Nem hiszem hogy tabu tema kell hogy legyen a hataron tuliak szavazati joga, de ilyen allaspontot kepviselni szanalmas emberileg. Erdekesseg keppen a fidesz ideologiajaba, miszerint nem kell moralizalni, hanem csak kepviselni amit az emberek akarnak, jol bele illik. OK biztosan hiszik, hogy eleg sokan ezt akarjak es ok ezt hajlandoak kepviselni. Nekem mas az ideologiam, de ez tul nagy tema, es nem tul relevans.
fogas paduc
2017. november 02. 13:05
Szóval az az igazság, hogy a TÖRTÉNELEMNEK még nincs vége. Szerencsénk a bajban, hogy a MAGYARSÁG saját magával van körülvéve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!