A dörzsölt Kubatov

2017. november 09. 07:38

Bár Kubatov Gábor mindig azt állítja, hogy a Ferencvárostól távol tartja a politikát, ő mégiscsak a Fidesz egyik alelnöke, klubelnökként is vérbeli fideszesként bánik a sajtóval.

2017. november 09. 07:38
Szerető Szabolcs
Magyar Nemzet

„Nem világos, hogy végül minek volt köszönhető a klub és a drukkerek váratlan és kissé körmönfont tartalmú kiegyezése; meglehet, van összefüggés a közelgő választással. Mert bár Kubatov Gábor mindig azt állítja, hogy a Ferencvárostól távol tartja a politikát, ő mégiscsak a Fidesz egyik alelnöke, klubelnökként is vérbeli fideszesként bánik a sajtóval, és mintha a választási irodánál történt emlékezetes botrányhoz is lett volna némi közük hozzá köthető »fradistáknak«. Akárhogy is, a megegyezés híre óriási örömöt szerzett a sokat emlegetett Fradi-családnak, és rögtön meg is telt szurkolókkal a stadion, ahol a hangulat szombaton végre igazi futballmérkőzést idézett.

Hideg zuhanyként ért ezek után mindenkit a véres incidens híre. Az információk szerint a késelő a Kubatov által »megbízott« korábbi vezérszurkoló volt, akinek azóta felvételeken is látható brutális bántalmazását kínosan hosszú ideig nem szakította meg a biztonsági személyzet. Az elkövetők tettére nem mentség, de az egymással – éppen a klubelnök miatt – haragban álló szurkolók jelenléte nyilvánvaló kockázatot jelentett. Különös, hogy erre az illetékesek nem készültek. Csak a gondviselésen múlt, hogy emberéletben nem esett kár. A bekamerázott arénában történtek részleteit minden bizonnyal tisztázni fogják, a bűnösöket megbüntetik. Az viszont talán soha nem fog kiderülni, hogy spontán esemény vagy szándékos provokáció vezetett az erőszakhoz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lucabrasi
2017. november 09. 19:17
Mihez kezdesz majd, ha ludwig tényleg lepattan amcsiba? én a helyedben iziben jelentkeznék önkéntesnek a momentumosoknál-biztos,ami biztos.
Héja
2017. november 09. 18:37
A fickót Szerelő Szabolcsnak neveztem el. Simicska lóvéja kedvéért átszerelte magát. Gerince nincs. Legjobb esetben is gerinchúros, illetve korábbi nevén zsákállatka.
szervita
2017. november 09. 18:11
Láttalak a metrón, miért vagy annyira beszarva, talán valami rosszat tettél? Nem mindenki olvas téged és ha nem is szeretnek, talán nem köpnek le, ugyan ebben nem vagyok teljesen biztos. Az utadat te választottad, ne felejtsd!
nyugalom
2017. november 09. 14:21
A kedves szocik hogyan is kezelik a jobboldali sajtosokat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!