Egy szolgáról

2017. október 27. 07:10

Fordítsuk le: miniszterelnökünk éppúgy el tudná képzelni országvezetőnek Mészáros Lőrincet, mint Simicska Lajost.

2017. október 27. 07:10
Veress Jenő
Népszava

„Ha a szöveget megtisztítjuk a nyílt vagy burkolt sorosozástól (inkluzíve: zsidózás), kiderül: kormányunk fejében elég nagy káosz uralkodik. Kabinetünk kapari feje szereti például a cseh választások oligarcha győztesét: »Kiválóan lehet vele együttműködni. Nekünk, magyaroknak fekszenek az ilyen vezetők. Ő üzletember, világosan beszél, nem szereti az időt vesztegetni, és ha megállapodtunk vele, akkor ahhoz tartja magát. Örülünk tehát a győzelmének.«

Fordítsuk le: miniszterelnökünk éppúgy el tudná képzelni országvezetőnek Mészáros Lőrincet, mint Simicska Lajost. (Jelzem, utóbbi az is volt, és azóta bukdácsol kormányzati hülyeségből kormányzati hülyeségbe Orbán, mióta barátja bejelentette a G-napot.)

»Aki mások pénzéből él, az végső soron szolga. Ez nem illik a magyar jellemhez« – mondta emellett. Szálazzuk szét demagóg módon? Nem hinném, hogy szeretné, de lássuk. Vajh’, kinek a pénzéből él minden magyarok atyja? Az adófizetők pénzéből? Igen. Szolga? Szolga. Szolgál az adófizetőknek? Nem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pistabá
2017. október 29. 07:59
Ez a szennylap az ilyen írásokkal arra sem méltó, hogy a seggem kitöröljem vele.
Mich
2017. október 27. 19:51
Így igaz, idióta: A libsibolsinácik éppúgy el tudják képzelni országvezetőnek Fletót és Köcsög vezért, mint FeGyőrt és a Fütyülős juhászt.
Text adósság
2017. október 27. 17:03
Én meg eltudom képzelni, hogy te leszopnád Marton Laci bácsit. szereposztás nélkül is Jenő.
Balogh Norbert
2017. október 27. 15:26
Jenő, inkább köszönd meg a Lőrincnek, hogy megmentette a csődben lévő Népszavát, mert ha ő tehet arról,hogy népszabadság megszűnt, (nem az MSZP, aki kivonta a vagyonát belőle) akkor emiatt vesznek a népek Népszabi helyett Népszavát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!