Fodor Gáborék szívni szeretnének

2017. augusztus 11. 07:16

Hogy nyoma legyen a csapat végleges elhülyülésének, a Magyar Liberális Párt minap hivatalosan is benyújtotta a marihuána legalizálását célzó népszavazási kezdeményezését.

2017. augusztus 11. 07:16
Pilhál György
Magyar Idők

„Hogy nyoma legyen a csapat végleges elhülyülésének, a Magyar Liberális Párt minap hivatalosan is benyújtotta a marihuána legalizálását célzó népszavazási kezdeményezését. Fodor Gáborék lépése várható volt, a pártelnök már májusban törvénymódosító javaslatként hozakodott elő az ötlettel. Azóta már tudjuk, Magyarországon hatmillióan ellenzik a liberális javaslatot; egyetlenegy társadalmi csoport sincs, ahol többségben lennének az agyalágyulat támogatói.

Fodor pártelnök régi, dédelgetett vágya, hogy meggyőzzön mindnyájunkat: jót tenne a nemzetnek, ha alkotmányos jogon hülyíthetné el magát a könnyű füvekkel… Azt bizonygatja, a drogok tiltása nemhogy csökkentené a füvezők számát, olaj a tűzre.  (...)

A másik réteg – az említett hatmillió – viszont úgy látja, hogy az agykérget szép akkurátusan legyalulja a fű.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2017. augusztus 12. 11:51
Nyílt társadalom = nyílt hazaárulás!
xoltan
2017. augusztus 11. 20:38
Azoknak akik vallasos/moralis alapon ellenzik a kabitoszerek legalaizalasat, es melleslef tudnak angolul, azoknak itt egy erdekes video: https://www.youtube.com/watch?v=W8yYJ_oV6xk A lenyeg a vege fele van, a tudas faja meg a teremtes konyve kapcsolatarol. :)
xoltan
2017. augusztus 11. 20:14
Biztos a kanadaiak is hulyek. Mi is most a CAD HUF arfolyam? Meg persze azok az amcsi rendorok is teljesen idiotak akik szimplan csak legalizalnanak minden kabitoszert (persze azert szabalyoznak), es inkabb az oktatasra meg a rehabra koltenek az uldozesre szant penzeket. Ok biztos nem ertenek hozza, mert nem o nekik kell a drogosokkal nap mint nap foglalkozni... ja de. https://en.wikipedia.org/wiki/Law_Enforcement_Action_Partnership Senki nem kenyszerit senkit drogfogyasztasra. Nem kell mindenaron a hulyet jatszani.
Csigorin
2017. augusztus 11. 11:39
Birjak ki a valasztasokig, akkor majd szivnak eleget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!