Gorka Sebestyénnek: Szóljon Trumpnak, hogy megőrült!

2017. augusztus 14. 08:32

Önt a sors egy olyan helyzetbe hozta, amikor felmérhetetlen jót tehet, ha próbálja lecsillapítani ezt az őrült embert.

2017. augusztus 14. 08:32
Lovas István
Lovas István blogja

„Önt a sors egy olyan helyzetbe hozta, amikor felmérhetetlen jót tehet, ha próbálja lecsillapítani ezt az őrült embert.

Amikor ma Hszi Csin-ping telefonbeszélgetésükkor azt tanácsolta Trumpnak, hogy fogja vissza magát, erősítsen rá, hiszen, mint a kínai elnök elmondta a közhelyigazságot: »A párbeszéd, a tárgyalás és a politikai megállapodás jelenti a kiutat a Koreai-félszigen a nukleáris feszültségéből.«

És nem csak onnan, Gorka úr. Mindenből ez a régi recept a kiút.

Próbálja tehát csillapítani főnökét ebbe az irányba.

E levelemet (angol fordítás nélkül) kiteszem Facebookjára, hogy egy pici esélyt adjak, hogy lássa.

Higgye el, e világon több száz millió ember ért vele egyet. Amerika szuperhatalmi státuszának jövője is végső soron ettől függ.

Tudom, hogy Trump, a neokonok és a hadiipari komplexum szerint a béke nem biznisz.

Ebben is tévednek. Infrastruktúrát, azaz hidakat, utakat, iskolákat, kórházakat rendbe hozni, építeni, az országok közötti kereskedelmet nem szankcionálni, hanem elősegíteni szintén profittal jár. De azt nem csak túléljük, hanem fütyürészünk közben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2017. augusztus 15. 12:21
Ehhez mit szólt Gorka? http://lovasistvan.hu/2017/07/15/gorka-egy-picit-nagyon-meghulyult/
Mindjárt
2017. augusztus 14. 14:49
Megnéztem Gorka facebook oldalát. Nyoma sincs Lovas vonaglásainak. Gondoltam :)
Conduct
2017. augusztus 14. 12:01
Nem véletlen hogy ennek a sutyeráknak a mi miniszterelnökünk volt az első tisztelője.
Onurisz
2017. augusztus 14. 11:43
Emlékezetem szerint nem a magamfajta értékelvű emberek ájuldoztak Trump-tól, hanem Lovas István. (És sajnos Orbán Viktor is, ami azért a jóemberes előzmények után némileg érthetőbb volt, mint L.I. illúziója.) Várható volt, hogy ezt az ízlésficamos összevissza embert (is) előbb-utóbb beidomítják az amerikai világvállalatok (beleértve a hadiipart is), amelyeknek határtalan a profitéhsége. Nyilvánvaló volt, hogy nem fog változni az USA arab- és oroszpolitikája. Ugyanakkor az észak-koreai sztalinista rezsimmel szemben Trumpék helyesen lépnek fel. Kínának már régen el kellett volna távolítania a Kim famíliát és megakadályozni az atomfegyverrel való holdkóros kalandorkodást. Nem tették, és ma sem hajlanak rá. A nagyhatalmak évtizedek óta tárgyalnak ezzel a borzalmas rezsimmel és mire jutottak: már atomfegyverük is van, s ez a vérszomjas gombafejű pszichopata képes bevetni is. Ezek a minden szegletben hatalmukra törő összeesküvőt látó idióták csak az erő nyelvén értenek, ha értenek valamit egyáltalán. Már régen agyon kellett volna lőni és egy normálisabb rendszert létrehozni a szegény agymosott páriák országában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!