Jó hírek a sajtóban

2017. augusztus 31. 11:22

A romániai politikai elit lopkodása szintén pozitív példa lenne, hiszen alkalmat nyújtana a korrupcióellenes ügyészeknek arra, hogy végre megdolgozzanak hatalmas fizetéseikért.

2017. augusztus 31. 11:22
Bogdán Tibor
Maszol

„Többé nem lenne szó a román gazdaság válságos helyzetéről, hiszen a lapok arról cikkeznének, hogy az 1989 utáni romániai vezetés áldozatos tevékenységének köszönhetően a román gazdaság szintjét végre sikerült a lakossági életszínvonal szintjére visszanyomni, helyreállítva ezzel a teljes összhangot a szintek között. A romániai politikai elit lopkodása szintén pozitív példa lenne, hiszen alkalmat nyújtana a korrupcióellenes ügyészeknek arra, hogy végre megdolgozzanak hatalmas fizetéseikért.

Örvendenünk kellene a beígért béremelés elmaradásának, mivel ezzel lehetővé válik, hogy a gazdasági szakemberek, hazai és külföldi szakértők véleményét meghallgatva, a román gazdaság fejlődése immár ne a fogyasztáson alapuljon. A lakossági elszegényedés pozitív hozadéka lenne az is, hogy jelentősen csökkent a zsebtolvajlások és betörések részaránya. Nem lennének fájó vereségek a sportban, hiszen mondjuk a tény, hogy a bukaresti FCSB hazai pályán 5-1-re kikapott a portugál Sportingtól, így hangozna: »Csapatunk hat remekbeszabott góllal örvendeztette meg szurkolóit!«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!