A vizes VB kezdetére a kormány leszedi a Soros-plakátokat?

2017. július 11. 14:43

Nagy kérdés, hogy pártunk és kormányunk fenntartja-e egy autoriter banánköztársaság féldiktatúrájának bájos hangulatát az országban.

2017. július 11. 14:43
baum
Reflektor

„Pénteken indul a vizes VB, amire nyilván külföldről is érkeznek majd nézők szép számmal. Hogy ki és miért utazik el idegenbe sok pénzt és időt áldozva egy szinkronúszó-, műugró-, vízilabda-, vagy úszóversenyért, azt én nem egészen értem, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy milyen Magyarország képpel tér majd haza. A sportesemény szervezésének minősége, a kiszolgálás színvonala, a helyiekkel való találkozás milyensége mind-mind meghatározzák, milyen érzésekkel hagynak itt minket a VB után.
 
Nagy kérdés, hogy pártunk és kormányunk fenntartja-e egy autoriter banánköztársaság féldiktatúrájának bájos hangulatát az országban, és a sportesemény idejére is kint hagyják-e mindenfelé a Soros György elleni uszítókampányuk plakáterdeit.

Vagy éppen ellenkezőleg? Leszedik azokat péntekig?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2017. július 12. 07:36
Megint elmenekült a saját sajtótájékoztatójáról a Fidesz SZDSZ-es zsidó szóvivője https://kuruc.info/r/34/174929/
Harangláb
2017. július 11. 23:32
"Nagy kérdés, hogy pártunk és kormányunk fenntartja-e egy autoriter banánköztársaság féldiktatúrájának bájos hangulatát..." ...Ez az a mondat amit a szerző sok munkával csiszolgathatott, és szemmel láthatóan szellemi ejakulációt okoz neki??! :)
Peter8811
2017. július 11. 20:57
Igen leszedeti, az Együtt vállalta kommunista műszakban
atila68
2017. július 11. 20:53
" autoriter banánköztársaság féldiktatúrájának bájos hangulata " Az vajon milyen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!