Megint miénk a jövő

2017. július 28. 08:43

A lényeg: a nyugat velejéig romlott, önsorsrontó, élén megannyi elmebeteg politikussal, isteni szerencse, hogy mifelénk kormányszinten ilyenek a világért sem akadnak.

2017. július 28. 08:43
Avar János
Népszava

„»Orbán Viktor: Mi vagyunk Európa jövője« – hirdette öklömnyi betűkkel címoldalán a kormányközeli lap. S a vezér szombati üzenetét azóta is csócsálják a közeli publicisták, egyiknek jobban tetszik, mint a másiknak. Egy kebelbarát történelmi perspektívába helyezi a megvilágosodást: »azt hittük és reméltük, hogy Európa lesz a jövőnk. Ma pedig azt látjuk, hogy mi vagyunk Európa jövője«. Mert dehogy is mi árultuk el Európát, az árult el minket, vagyis a jövőjét, de szerencsére itt vagyunk mi, élén (egyelőre még jelző nélküli) vezérünkkel, aki megmenti nekünk. Sőt: az a jövő már itt is van – minálunk, no persze szűkebb (visegrádi és balkáni) környezetünkben. S a mi modern Archimédeszünk e szilárd pontról fogja kiforgatni Európát Soros tengelyéből.

Minek tagadjam gyöngeségem, felkacagtam, amikor meghallottam e stílszerűen világrengető orbáni kijelentést. Már megint?! Hát ismét mi építjük a jövő társadalmát, nem az a nyamvadt nyugat?! De hiszen ezt én már Rákosi apánktól is hallottam, nem is egyszer. Együtt a hozzá kapcsolódó nyugat-ócsárlással, ami magától értetődően most is elmaradhatatlan. A közeli médiát már jó ideje nem véletlenül árasztják el a nyugati rémtörténetek, amelyeknek csekély része igaz, a többi eltúlzás vagy torzítás, vagy egyenesen – gyakran orosz forrásokból eredő – hamisítás. A lényeg: a nyugat velejéig romlott, önsorsrontó, élén megannyi elmebeteg politikussal, isteni szerencse, hogy mifelénk kormányszinten ilyenek a világért sem akadnak. Kétségtelen különbség, hogy hajdan Uncle Sam pórázán táncoltak, most Sorosén, de hát ő is amerikai, s – erről hogyan is tehetnének az őt leleplezők?! – ráadásul zsidó.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2017. július 31. 22:37
avar bácsi mint rákosi és kádár igaz katonája? na ne! még él?
BőröndÖdön
2017. július 31. 18:57
A birkák rajonganak a csuti parasztért...
írmag
2017. július 29. 23:10
Soha semmilyen értékelhető, magyaroknak hasznos munkát nem végzett, mennyi a nyugdíja egy ilyennek?
GV0917
2017. július 29. 16:16
Jaj Avarkám pocikám, "Népszavás" a pocok ám! Mit talál ki ezután? Pilis lett a frizurán! Kopasz pocok, jön az ősz. Kötcsén csirkét Böszme főz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!