Türelmünknek vége szakadt

2017. május 11. 21:16

Válasz helyett ismét a CÖF állami vállalatokkal történő támogatását firtatják.

2017. május 11. 21:16
Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány
MTI-OS

„A CÖF-CÖKA kíváncsian várja a Magyar Nemzet főszerkesztőjének írt kérdéseire a válaszokat. Eltelt három hét és a Főszerkesztő Úr hallgat. Nyílt levelünkben leírt kérdések pedig nyilván érdeklik a Magyar Nemzet és a vele tandemben működő Hír TV nézőit is.

Türelmünknek vége szakadt, mert válasz helyett a Magyar Nemzetben ismét a CÖF állami vállalatokkal történő támogatását firtatják. Tudatjuk, hogy a tegnapi napon MTI OS közleményt adtunk ki, amelyben a Főszerkesztő Úrnak írt kérdéseinket kiegészítettük újabbakkal, többek között utalva a JOBBIK és Szávay István Parlamentben történt mantrázós kérdésére is. Mellékeltük az Átlátszó hírportál JOBBIK-ról és alapítványairól készült elemzését.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2017. május 12. 08:23
A Western Unionon keresztül kapják gyanús magyar adományaikat a migránsjelölt afrikaiak. Profitál a Magyar Helsinki Bizottság is a menekültekből A Magyar Helsinki Bizottságnak összesen 327 milliós bevétele volt tavaly, ám ebből csupán 130 ezer forint származott tagdíjakból, 1,3 millió az egyszázalékos felajánlásokból, 10,2 millió pedig adományokból. Támogatásokból – amely külön kategória – ellenben 308 millió jött össze, a három legfőbb szponzor pedig nem más, mint a Soros György alapította Nyílt Társadalom Alapítványok, az Európai Bizottság és az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága. A Transparency Internationalnek (TI) 2015-ben összesen mintegy 140 milliós bevétele volt, itt ismét Soros bizonyult a legbőkezűbbnek, az általa alapított Open Society Institute (OSI) ugyanis csaknem 38 millió forintot adott a TI-nek. Összesen 246 millió forintos bevétele volt például tavaly a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) Egyesületnek, talán nem meglepő, hogy a legtöbb támogatás a Soros György alapította Open Society Foundationstől érkezett a TASZ-hoz. Gyanúm nem lehetetlen a soros pénzzsilipet magyarok nevében a ballibsik segédletével bonyolítják ..Sok magyar nem tud róla nevét felhasználják.... 150-160 ezer forint nyugdíjból nem telik csak úgy ismeretlenbe adakozni ..Gyanítom a sok milliárdok amivel a ballibsik nem tudnak elszámolni valahol titkos számlákon pihennek ,innen valakik Afrikába folyósítják a pénzeket ..Jó lenne megtudni magyar nyugdijasok címét utána nézni ,ugyan a nyugdijas tud e róla nevében pénzeket küld valaki Afrikába. http://pestisracok.hu/western-unionon-keresztul-kapjak-gyanus-magyar-adomanyaikat-az-europaba-indulo-migransok/
he-he
2017. május 12. 08:01
CÖF?Egy geci ,komcsiprovokátor,csaló csürhe.
kjkj945
2017. május 12. 06:43
Türelem rózsát terem de Nincsen rózsa tővis nélkül cöf-cöka --- tővis
szotyiratöbbpénzt
2017. május 12. 05:32
Pofátlan egy papi-mami csoport az fix.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!