Az apakép

2017. április 17. 22:28

Különös egy apaképe lehet a gimnazistákból, kopasz nőkből és fura bogarakból álló ellenzéki kempingezőknek.

2017. április 17. 22:28
Piréz Róbert
Tutiblog

„Különös egy apaképe lehet a gimnazistákból, kopasz nőkből és fura bogarakból álló ellenzéki kempingezőknek. Orbán feltételez valami szándékot róluk, ezt ők kikérik maguknak, mint aljas rágalmat, majd pont úgy járnak el, ahogy apu megjósolta. Olyanok, mint a szlovákok, akik gyűlölik a magyarokat, mert azok lenézik őket, majd mindenben úgy viselkednek, hogy ki is érdemeljék azt a lenézést.

Történt nemrégiben, hogy egy barátságos mikrofon társaságában, a Magyar Rádió épületében (ami a Kunigunda utján van, nem a belvárosban – ha esetleg tüntetni szeretnének) minden magyarok ura és parancsolója egy elragadtatott pillanatában arra a megállapításra jutott, hogy a CEU csicskáztatásán felháborodott milliók (a’la Kunhalmi Ágnes), azaz Sorosgyuribá, valamint az ő hazánkban leledző hívei és kitartottjai semmi mást nem akarnak, mint korunk népvándorlásának alátercelni, a kapukat kinyittatni, a migránsokat megsimiztetni és a törülközőfejű kecskepásztoroknak adni Európát; a CEU meg egyenlő SOROS.

Az említett hölgyek, urak, egyéb genderek, valamint az elmaradhatatlan Gulyásmarci meg erre fogták magukat és első felháborodásukban Röszkére távoztak, hogy mintegy Hegedűs Istvánként, belülről nyissák meg a kapukat, hogy a már kissé türelmetlen és génbuzizott, késfogú kutyák által sanyargatott afgánokat, pakikat és bangladesieket végre kapun belül tudják, biztonságban a szerb oldalon őket fenyegető Aszad elől.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Conduct
2017. április 18. 20:36
Akkor veszlek emberszámba P.R ha mersz a rendes neveden publikálni.
Pinter68
2017. április 18. 15:43
A Pirézt láthatóan nem nagyon zavarja, hogy a mostani tüntetések kurvára nem a menekültkérdésről szólnak. Amennyiben mégis, akkor csakis abban a vonatkozásban, hogy az emberi jogi egyezményeket egy uniós tagállamnak illene betartania! Tehát semmilyen önellentmondásba nem keveredtek azok, akik ez miatt lementek Röszkére tüntetni. Mint ahogy a röszkei plébános sem tartozik azért senkinek elszámolással, amiért a keresztényi értékeket számon kéri az állítólag szintén keresztény kormányon.
madarasi.abel
2017. április 18. 08:38
Nekem semmi kifogásom, hogy ezeket a gyerekeket lebuzizzátok, lehülyézitek. Vannak ezeknek a gyerekeknek szüleik, nagyszüleik, legalább ők is láthatják, hogy kik vagytok, milyenek vagytok. csak így tovább, fiuk, lányok. A végén még tényleg megszopja a fidesz :)
atila68
2017. április 18. 08:16
Besírsz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!