Állítsuk meg közös erővel az Európai Unió lejáratását!

2017. április 22. 09:04

Aki nem küldi vissza a kérdőívet, már tett valamit Hazánkért! Aki erről családját és barátait is meggyőzi, még sokkal többet!

2017. április 22. 09:04
Király Miklós
Facebook

„Sajnos egyre több hír érkezik arról, hogy az »Állítsuk meg Brüsszelt« kampány és nemzeti konzultáció pusztító hatással van Magyarország megítélésére az Európai Unióban, és ma még nehezen felmérhető diplomáciai károkat okoz. 

A kérdőív állításai és válaszai többségükben megtévesztőek, bántó féligazságokra vagy hamis állításokra épülnek. Ráadásul megszövegezőjük azt feltételezi, hogy elemi ismeretekkel sem rendelkezünk az Európai Unió céljairól, működéséről és értékeiről. Ez méltatlan!

A nemzeti érdekeket barbarizmus nélkül is lehet védeni! Sőt, sokkal jobban és hatékonyabban, mint így!

Hogyan tudjuk ezek után képviselni a magyar ügyeket külföldön?

Számíthatunk-e majd az Unió támogatására és jóindulatára a határokon kívül élő magyarság sok gondjának-bajának orvoslásában?

Aki nem küldi vissza a kérdőívet, már tett valamit Hazánkért! Aki erről családját és barátait is meggyőzi, még sokkal többet! Állítsuk meg közös erővel az Európai Unió lejáratását itthon és Magyarországét külföldön!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 273 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2017. április 24. 12:01
Nem kell az uniót lejáratni, lejáratták már saját magukat. De nagyon csúnyán.
nimród
2017. április 23. 16:06
Ha egy magát konzervatív magyar embernek tartó egyetemi tanár a migráns kótát és migráns tömegek befogadását támogatja, vagy valamiért fáj neki a rezsicsökkentés, az ugyan büszkélkedhet vele, de hazaszeretettel aligha.
BőröndÖdön
2017. április 23. 13:59
Minden szava igaz,kalap megemelve!
smarton
2017. április 23. 08:27
Na jó, akkor kiszedem a papírkosárból és mégis beküldöm.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!