Tombol a polgári, keresztényi szeretet húsvétkor

2017. április 17. 10:44

Szembejön, hogy húsvét vasárnap a miniszterelnök úr tenyere izzadt a tüntetők miatt.

2017. április 17. 10:44
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Húsvét hétfőn az első dolog, ami szembejön G. Fodor Gábor gyülölködése, aztán két hirdetett Pestisrácok cikk arról, hogy a tüntetők mind a haza ellenségei. Majd szembejön, hogy húsvét vasárnap a miniszterelnök úr tenyere izzadt a tüntetők miatt, Schmidt Mária kiadta a cion bölcsei második részét, a TV2 pedig a CÖF közleménye kapcsán hazaárúlózza az Indexet, a 24.hu-t, és a 444-et.

Úgy tünik tombol a polgári, keresztényi szeretet húsvétkor.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bűbájos Küsmödy
2017. április 18. 21:44
Egészen másra utal az izzadó tenyér, és a viszkető tenyér kóbikám! ("Klasszikusokat csak pontosan...")
GV0917
2017. április 18. 15:20
Felböfögi a szart, ügön Jámbor fajta. magát túl-dicsérve nyakig ül a szarba'. Ünnep utáni "társadalomkritika" a magas Belvár és Szalon kora reggeli hangulatjelentése a Szarszájútól...... Kedves lapátos Kereplő és plakatírozó Kisbence, Zuki-und Zucker-zuckerich és a többi handlé Szabad véleményük a köpőcsésze mellé, Nyugodtan köpködhet, mert így nem megy mellé....
lightning protection
2017. április 17. 18:58
Miért kellett a nagyhétre tüntetés sorozatot szervezni? Nagyszombatra !? Nem lehetett volna várni pár napot? Kommunikálni lehetett volna, hogy még a keresztyénekkel is szolidárisak... De ezek után számon kérni keresztyének felháborodását, a Jézusi szeretet parancsra hivatkozva... Ahhoz arc kell... (Szánalmas alak sajnálom a rokonait, barátait...)Tudod kedves Jámbor Jézusnak bárányai, nem birkái vannak!
kálmi
2017. április 17. 18:05
Szánalmas, amikor a gyűlölködők érzékenykednek, megsértődnek és jó modorra oktatnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!