Simicska fejjel rohan a falnak

2017. április 04. 09:08

Simicska Lajos gazdasági ismeretei nem társulnak politikai tudással, ha előtérbe lép, akkor azzal csak rombolni tud.

2017. április 04. 09:08

„Érthető tehát Simicska Lajos és Simicska Ádám kétségbeesettsége, igyekeznek ezt a Jobbik számára elkeserítő trendet megtörni. Azonban az általuk választott eszközök éppen az ellenkező hatást váltják ki, a gátlástalan és minden európai civilizációban elítélendő stílussal csupán az általuk életben tartott médiabirodalom eddigi eredményeit rombolják le. Nem véletlen, hogy a »G-nap« előtt szinte alig lehetett a nyilvánosság előtt látni Simicska Lajost, sokáig az újságoknak is csak egy a 90-es években készült fénykép ált rendelkezésre róla. Ez is jól mutatta, hogy Simicska Lajos gazdasági ismeretei nem társulnak politikai tudással, ha előtérbe lép, akkor azzal csak rombolni tud.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2017. április 04. 21:39
Rosszul teszi a Jobbik,ha egy ilyen gerinctelen emberrel szövetkezik.
NotaBene
2017. április 04. 14:53
"Akkori diáktársaik – név nélkül nyilatkozva – évtizedekkel később úgy jellemezték Simicskát: a társaságban visszahúzódó volt, voltak viselkedési és öltözködési problémái, ám az agya egy zsenié. Egy 2012-es interjúban az egyik volt kollégista úgy fogalmazott: „Lajos rendkívül értelmes ember, a zseni kategóriába tartozik. (…) Előfordult, hogy a kollégiumban egy előadásra mackónadrágban és papucsban jött le. Úgy nézett ki, mintha ő lenne a gondnok, de amikor hozzászólt az előadáshoz, akkor mindenki elhallgatott.” ( https://hu.wikipedia.org/wiki/Simicska_Lajos ) Nevetségesek azok az okoskodások, hogy Simicska nem képes átgondolni a tettei következményét. Valószínűleg tudatos stratégia része az, hogy mikor kinek nyilatkozik, és nem biztos hogy minden "okostojás szakértő" képes megérteni a cselekedetek célját.
abraxas
2017. április 04. 14:17
Ez igaz, csak nem a saját, hanem Vona és a Jobbik fejével.
2017. április 04. 12:01
Halló! Itt a lényeget elnéző BENÉZŐPONT!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!