Valami megmozdult Szlovákiában

2017. április 20. 21:47

S ez a valami nem csak a frusztráció és az afeletti elkeseredettség, hogy itt a hatalmasoknak mindent szabad, hanem erősen érezhető egyfajta pozitív töltet.

2017. április 20. 21:47
Czajilik Katalin
Új Szó

„Robert Ficónak nem indult jól a hete. Hétfőn még ugyan begyűjthette a piros tojásokat, de kedden már többezres tömeg skandálta a pozsonyi utcákon, hogy lapátra vele, majd tegnap Miroslav Beblavý és Jozef Mihál bejelentették: új pártot hoznak létre.

Úgy tűnik, Szlovákiában megmozdult valami. S ez a valami nem csak a frusztráció és az afeletti elkeseredettség, hogy itt a hatalmasoknak mindent szabad, hanem erősen érezhető egyfajta pozitív töltet: egyrészt annak a reménye, hogy máshogy is mehetnek a dolgok, másrészt pedig a tenni akarás a változás érdekében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2017. április 21. 13:03
Kedves Katinka, ha nem vette volna észre, Pozsonyban is beindult a sorosista Bengázer, nehogy véletlen összefogás legyen a tájékon a V4-ek között. Az óhajtott Európai Egyesült Államok szédült barmai nem bírnák elviselni a kudarcot. Pedig az lesz. nekik Inkább a felvidéki magyarok problémájával foglalkozzon, ne az atlantista szekeret tolja.
Peter8811
2017. április 21. 06:24
Beköszöntött Szlovákiában az arab tavasz, mínusz 5 fokkal.
írmag
2017. április 21. 03:11
Te is a czajlikból hibát kiköszörülő csorba családból ügynökölsz?
luga
2017. április 20. 22:40
Mindenhol vannak hülyék, akik elhiszik, hogy azért tüntetnek, amit mondanak nekik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!