Olga

2016. december 21. 19:13

Most már tudjuk, mi várható a 2018-as választások előtt. A nemzeti oldalt ostorozó „pöröly” áldásos tevékenységét a Hír TV-ben folytatja Alindával együtt.

2016. december 21. 19:13
Stefka István
Stefka István
Az Öreg

„A lényeg, a lényeg, Olga, a tévés otthagyta az ATV-t, ahol sztárt csináltak belőle. Ki tudja, mi lesz ő a Hír TV-nél? Végül is a jobboldali Hír TV, a polgári, nemzeti, konzervatív eszmék hordozója, a 2010-es kétharmados Fidesz-KDNP-s győzelem megalapozója száznyolcvan fokos fordulatot vett, bár a Fideszből meggazdagodott milliárdos a »G-nap« után megígérte, hogy nem lesz 180°-os fordulat. Lett! Ezt most már végleg, Kálmán Olga átigazolása ezt jelenti

Most már tudjuk, mi várható a 2018-as választások előtt. A nemzeti oldalt ostorozó »pöröly« áldásos tevékenységét a Hír TV-ben folytatja Alindával együtt. A média átrendeződése kezdi elnyerni végleges formáját és mindenki igyekszik felölteni a csapatát a nagy mérkőzés előtt.

Vagy fogalmazhatok úgy is: végre lehullt a lepel, elhúzták a függönyöket, kezdődhet az előadás. Lehet tudni, hogy ki, kicsoda, milyen ügyet szolgál.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2019. szeptember 09. 11:34
Ezzel szemben az ATV-csapjából folyamatosan Vona folyik. Valamelyik délelőtt 1/2 órás beszélgetés volt vele. És a Hír tv sem fogja magát vissza. Dettó idő a hírekben. Úgyhogy Vona nem panaszkodhat.
liberálzöld.
2018. január 17. 00:10
És ki a fasz az a "Nemzeti oldal"? A Fidesz-maffia, a KDNP, meg a csökkent elmeképességű szavazótábor? Mert akkor jogos az ostor! "A nemzeti oldalt ostorozó »pöröly«"
rojtos
2018. január 17. 00:09
Igazán bájos lesz Olgicát nézni, hallgatni, ahogy mély együttérzéssel értekezik a szegénységről. Havi négymillióért. Hát, ha vaklaki tudja, az csakis ő lehet.
Entreri
2018. január 17. 00:09
Kálmán olga egy valag pénzért átszerződött a senki által nem nézett hírtv-be. Mit kell ezen hetekig rugózni? Ő legalább igazi profi módjára nem adja elő a hattyú halálát, mint a népszabadságos bohócok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!