Háború karácsonykor

2016. december 29. 10:32

A valódi menekülteknek menedéket kell nyújtani, ez keresztényi kötelesség, az illegális bevándorlókat azonban ki kell utasítani a kontinensről. Csak így maradhat ugyanis Európa az európaiaké.

2016. december 29. 10:32
Haraszti Gyula
Magyar Idők

„Merkel azt hangoztatta, hogy meg kell állítani az illegális migrációt és távozásra bírni az elutasított menedékkérőket, fel kell lépni a »párhuzamos társadalmak« ellen, tiltani az egész testet fedő muzulmán női öltözékek – például a burka – viselését, és nem szabad tűrni, hogy bárki is a német jog fölé helyezze a saríát, az iszlám jogrendet. Itt azonban nem lehet megállni, a szavakat tetteknek kell követniük, ezt a németek is tudják.

Már ők sem tartják ugyanis elképzelhetetlennek a külső határok szigorúbb védelmét, a migráció megállításának igényét ezeken a határokon kívül. Ebbe a folyamatba – ha a tagállamok és az új amerikai elnök, Donald Trump is úgy akarja – akár a NATO-erőket is bevonhatják, ami komolyabb felderítőképességet és határellenőrzési eszközök bevetését is eredményezheti. Sok egyeztetést és munkát igénylő folyamat ez, de lassan talán mindenki belátja, hogy nincs más megoldás.

Sokan és sok helyen elmondták már, de nem árt újra és újra hangsúlyozni: a valódi menekülteknek menedéket kell nyújtani, ez keresztényi, emberi kötelesség, a rossz szándékú embereket és az illegális bevándorlókat azonban ki kell utasítani a kontinensről. Csak így maradhat ugyanis Európa az európaiaké.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2016. december 29. 16:45
A baj szerintem az, hogy a valódi menekülteket sem lehet ilyen nagy számban és ilyen kis idő alatt beengedni - mert akkor észre sem vesszük és egyik pillanatról a másikra invázió lesz belőle. Valamit tenni kell érdekükben, ez evidens, ám az mégsem járja, hogy Ázsia vagy Afrika helyet cseréljen Európával, ami még egy jó opció, (képzeljük el, Magyarország mondjuk Szváziföldön kapna egy kissé szoros helyet, no de legalább kapna) ám ez a helycsere inkább abba az irányba mutatna, hogy nevezett "menekültek" kiirtanák Európa fehér lakosságát. Ne felejtsük el, ez nem népvándorlás, hanem népVÁNDOROLTATÁS! A természetes fejleményeken kívül ezt valakik keltették, keltik és kelteni fogják - amíg valaki nem tesz ellene.
Martell 2
2016. december 29. 14:40
Nincsenek valódi menekültek, aki 10 országon átcsörtet a leggazdagabb országokba, az nem menekült. Amúgy sincs helyük Európában a harmadik világ lakóinak Európában, semmilyen formában. Félre kell tenni a keresztény elveket, ha veszélyeztetik Európa lakóinak életét.
Tündér_Lala
2016. december 29. 12:01
Maradjunk annyiban, hogy Európa és Németország lehetetlen helyzetbe hozta magát. Az IS "menekültek" beáramlását még meg lehetne állítani, de nem fogják. A már itt levők legalább akkora gondot okoznak. Itt van 2 millió ember, akiről semmit nem tudnak. Az esetleges kiutasításra eltűnéssel reagálnak a Schengeni Európában. Egy módon lehetne valóban visszaszállítani őket, ha bezárnák valami gyüjtőtáborba ezeket az embereket. Persze a hová sincs megoldva. Na most ezt keresztülvinni a nagy "szegény menekült" propaganda hadjárat után teljes képtelenség. Talán egy új politikai vezetés tudná megcsinálni, de a világ neolibsijei sárba ordítanák őket. Nem látszik valódi megoldás, valószínűleg a fertőzött országok elestek. Ott is kialakulnak a párhuzamos társadalmak, amelyek folyamatosan fenyegetik az őslekosságot, és végül lenyelik őket.
áfonya
2016. december 29. 11:53
Mandíner nem dicsekszik vele .Bezzeg ha a szocik köpködik a kormány az elsőként megjelenik. ˝Magyarország megnyerte az európai vitát az illegális migrációról˝ A bevándorláspolitika területén elkövetett hibák megrengették például a stabil német pártrendszert - mondta Gulyás Gergely. http://www.delmagyar.hu/belfold_hirek/magyarorszag_megnyerte_az_europai_vitat_az_illegalis_migraciorol/2501854/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!