Akkor sem fogunk félni

2016. december 20. 11:13

Akkor sem fogunk mindenkiben ellenséget és terroristát látni. Nem gyűlölni fogunk, hanem szabad és erős polgárokként megvédjük az európai létezés és demokrácia rendjét.

2016. december 20. 11:13
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
DKP

„Akkor sem fogunk félni. Akkor sem fogunk mindenkiben ellenséget és terroristát látni. Nem gyűlölni fogunk, hanem szabad és erős polgárokként megvédjük az európai létezés és demokrácia rendjét.

Ugyan Aleppóban az oroszok minden jel szerint emberiség elleni bűnöket követnek el, de ennek megoldása nem a nagykövet meggyilkolása. Barbárságra nem barbárság a válasz.

Fájdalmunk és szolidaritásunk a Berlinben brutálisan megölt és megsebesített emberek családtagjaié, barátaié, Németországé. Támogatásunk pedig azé a német kormányé, amely iszonyatos erőfeszítéseket tesz, hogy megvédje Németországot és Európát, de közben megmutassa az emberiesség reményt ébresztő arcát is. Alig teljesíthető feladat, de ha lemondunk róla, olyanokká válunk, mint a gyűlölettől átitatott gyilkosok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 241 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mutimi
2016. december 21. 17:28
Jól van Ferenc, te csak ideologizálj. Otthon a kanapén. Mi meg szavazunk arra, aki tesz róla, hogy ne legyen okunk félni.
2016. december 21. 14:28
Ne is félj! Bátran váltsd ki, legalább karácsonyra Budaházyt, és biztosítsd az elvárt étkezési létszámot a cellában!
fofo
2016. december 21. 10:19
Ez a mocsok legalább annyira felelős az áldozatok haláláért, mint elbaráta, Merkel. Ha itt valakik emberiség elleni bűntettet követnek, azok ők! A baj az, hogy a terroristák ártatlan embereket gyilkolnak, és nem ezeket a mocskokat. A ripacs megint hozta magát. Könnyen beszél, amíg Magyarországon él, mert a mostani kormány gondoskodik arról, hogy itt ne kelljen félni. De mi lenne itt, ha netán az ő bandája lenne kormányon? Ez a köcsög a néhány ezer fegyveretelen magyartól, 70-80 éves öregasszonyoktól is retteget, és rájuk küldte állig felfegyverkezett zsandárjait, meg a külföldről behozott zsoldosokat. Mocsok egy ember, kevés ilyent hordoz a hátán a föld. A pokolra fog kerülni! Már, ha befogadják!
Zsusztina
2016. december 21. 08:53
A dilis nem fél. Nem fél hazudni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!