Hátraarc

2016. december 08. 13:23

Még a gyanúját is el kell oszlatni annak, hogy esetleg a korrupció elleni küzdelmük során Magyarországot a demokratikus működés szabályrendszerében megmérjék, és ennek módjuk nyíljék arra, hogy a NER kormányát úgymond megleckéztessék.

2016. december 08. 13:23
Bonta Miklós
Népszava

„A maffiaállam vezérkara teljes joggal úgy vélhette, hogy olyasmiről, mint az átláthatóság, nyitottság, a társadalom aktív részvétele, hogy az ezerszer elutált és megfélemlített civil szervezetekről ne is beszéljünk, azok még, nyomokban sem lelhetők fel a kormányzati munkában. Az olyan elmaradott gondolkodású szervezeteket, amelyek még hisznek ezeknek a demokratikus társadalmak működését meghatározó célokban, érdemes messze elkerülni. Még a gyanúját is el kell oszlatni annak, hogy esetleg a korrupció elleni küzdelmük során Magyarországot a demokratikus működés szabályrendszerében megmérjék, és ennek módjuk nyíljék arra, hogy a NER kormányát úgymond megleckéztessék.

Működésbe lépett Orbán védelmi reflexe. Utasította Szijjártót, hogy Magyarországot azonnali hatállyal léptesse ki a nyílt és átlátható kormányzásért küzdő nemzetközi együttműködésből. Valóban mi keresnivalónk van ott, ahol olyasmit kellett felvállalni, amin már Törökország, Azerbajdzsán elbukott, és éppen most rezeg a léc Oroszország tagságánál is. Húzzunk onnan, gondolta a miniszterelnök, mielőtt kidobnának!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
august
2016. december 09. 07:47
:) Eggyel kevesebb világszervezet, amelyiktől a balliberális alakulatok várhatnák, hogy majd elzavarja a Zorbánbasit.. Nagy csalódás ez kérem, fokozatosan csökken a külföldi, befolyásos elvtársaink, és szervezetik száma - mondják szomorúan..
Bokros Birka
2016. december 09. 07:11
Egy puszót nyomjál Soros antikurrupciós civil szervezetének szaros seggére. Ne felejtsd el megemlíteni a tőzsde spekuláns miként jutott információhoz, amiért a francia bíróság elmeszelte Soros Rabbit. lehet másként is mondani, mint korrupció, de hát a főnök vala mindent megér számotokra vérbő kommunista libazsírosok.
noMores
2016. december 09. 00:07
Na, Petikeek valahogy igy gondolkodtak, "korrupcios tippek-trukkok", nem jott be:)) http://index.hu/napirajz/2016/12/07/tippek_es_trukkok/
noMores
2016. december 08. 18:41
Kiszalltunk egy korrupcioellenes szervezetbol. Es nem azert, mert nem vagyunk korruptak, hanem mert szoltak, hogy a kormany lopja a kozpenzt. Aki erre megsertodott. Cafolni viszont nem tudta. Gyerunk, fideszbarmok, lehet tapaikolni!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!