Kommunista nem vész el, és át sem alakul

2016. november 04. 08:04

Én eddig naivul azt hittem, hogy az előválasztás arra jó, hogy aki akar, az induljon el rajta.

2016. november 04. 08:04
Hont András
Hont András
Facebook

Én eddig naivul azt hittem, hogy az előválasztás arra jó, hogy aki akar, az induljon el rajta. Kiváltképp a teljesen beszűkült hazai baloldal próbálja majd így szélesíteni bázisát, és a pártok világán túlról is mindenféle embereket bevonzani. Ehhez képest azt látom, hogy valamiféle előzetes regisztrációhoz és szervezeti támogatáshoz kötött a részvétel.

1947-ben az MKP nyomására úgy módosították a választójogi törvényt, hogy a kitelepítendők, a B-listázottak, továbbá mindenféle - reakciósnak minősített - szervezet tagjai elveszítették választójogukat.

Hiába no, kommunista nem vész el, és át sem alakul.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2016. november 05. 12:42
"kommunista nem vész el, és át sem alakul" Ahogy a színek sem vesznek el, legfeljebb fakulnak az alapösszetevőiknek megfelelően.
Bokros Birka
2016. november 04. 19:45
Lehet, hogy nem alakul át, de gazdát az biztosan cserél. :D
csurcsányi
2016. november 04. 19:15
Egyébként valaki világosítson már fel,hogy az ALTUS a Gyurcsányi cége amit,már el is adott 3-4 hónapja,milyen munkákat végzett az EU részére,amit megnyertek 2015-ben.
Korn
2016. november 04. 12:43
Hont András orbán seggnyaló a facebook-os kommentelők szerint. Imádom ezeket a bohócokat. Olyan mintha az egész baloldal egy kibaszott zárt osztály lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!