Tűrhetetlen (36.)

2016. november 28. 07:22

Ássuk magunkat még mélyebbre az ügyben a 444 „leleplező”, valójában kármentésként megírt, és minden valószínűség szerint az amerikai titkosszolgálat által rendelt cikke nyomán.

2016. november 28. 07:22
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

Hát nem gyönyörű történet?

Drogcsempészek, fegyvercsempészek, pénzmosodák, feketeöves gazemberek, amint behálózzák a teljes demokrata párti adminisztrációt, kifizetik az amerikai elnök adósságait, majd befolyást szereznek a biztonság kedvéért a republikánus adminisztrációban is, s mindezt az amerikai titkosszolgálat és a szövetségi nyomozó iroda tudtával és asszisztálása mellett. Ha csak ennyit tudunk, az is elegendő ahhoz, hogy bátran kijelentsük: Magyarországon a legsötétebb alakok is műkedvelő lúzerek az amerikaiakhoz képest, nálunk fegyház fokozat alatt a rabok felét azonnal haza kéne engedni. És ne felejtsük el: ez ugyanaz az Egyesült Államok, amelyik bátran és ellentmondást nem tűrő hangon és szemrebbenés nélkül osztja az észt korrupció ügyében, és van pofája akár naponta ideröffenni, hogy nekünk mit is kellene tennünk a korrupció ellen. Egyszerűen megáll az ember esze!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2016. november 28. 20:57
" minden valószínűség szerint az amerikai titkosszolgálat által rendelt cikke " Ezt a kretén faszt. Hamlet tombol benne. Amerikai titkosszolgálatnak nincs más dolga mint a 444. De az kizárt hogy ha valaki ov seggéből lóg ki akkor ne az ő megrendelésére írkálgatna. Ez egy agyhalott.
Területvédő
2016. november 28. 14:36
Igen, emiatt a mérhetetlen amorális, képmutató természetük miatt utáljuk úgy a liberálisokat, legyen az amerikai vagy magyarországi liberális, mint a szart.
kjkj945
2016. november 28. 13:59
666 Tűrhetetlen (36.) ugorgyunk a 100.-ra!
dakotasámán
2016. november 28. 11:15
"Egyszerűen megáll az ember esze! " zsoca bazmeg, ha nem mondtad volna is rájött már mindenki régen. havi 1 milláért persze sokan bevállalnák ezt is, miként te is. a habonyművek finki támogatásával kidolgozta a követendő stratégiát, és ti annak nyomán haladtok a gyűlölet hit terjesztésében. naná, hogy tűzzel-vassal. még nem látom, soros györgy hogyan fog beúszni a képbe, de te biztosan tudod már. viszont milyen meglepő, a magyar hirlap állami hirdetéseiről, andi vajna tv2-jének hazugságairól mélyen hallgatsz. persze tudjuk, a hallgatás törvénye maffián belül, de mégis, hátha megszólal időnként a lelkiismeret. ja, hogy azon már rég túl vagy, a gyűlölethit felvételével azt is kidobtad akadálymentesítés címszó alatt. a puzzle összeállt, ennyi a tökéletes gyűlölethitű fanatikus lélekterrorista receptje. ennek ellenére ugye megértesz, ha tökéletes sikertelenséget kivánok a nemzet érdekében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!