Rákosi és Gyurcsány könyörögne a felcsúti receptért

2016. szeptember 10. 11:20

Országos parancs, hogy a kényes témákat feszegető újságírókat minden eszközzel meg kell félemlíteni.

2016. szeptember 10. 11:20
Jobbik
MTI

„A napokban derült ki, hogy egy újságírót titkosszolgálati módszerekkel próbált megzsarolni a hatalom pusztán azért, mert újságírói tevékenységét folytatta. Úgy tűnik, országos parancs, hogy a kényes témákat feszegető újságírókat minden eszközzel meg kell félemlíteni. Így történhetett meg, hogy olyan külföldi stábot vegzált a rendőrség a felcsúti kisvasútnál, akik munkájukat szerették volna végezni.

A Fidesz-kormány jobban tenné, ha a határvédelemre koncentrálna, hiszen az általuk hermetikusan lezártnak nevezett határon naponta migránsok százai szöknek át, és ne ilyen pitiáner, nevetséges utasításokat adjon a rendőrségnek, hogy egy üres kisvasutat őrizzenek mindenáron.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 283 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bontottcsirke
2016. szeptember 12. 08:13
Fityesz állam: -haverok jól járnak -oktatást szétverjük, hülyeségeket tanítunk -aki nem lépett eddig le gyorsan operátort csinálun kbelőle -informatikus helyett focistákat gyártunk -focista karrier normális karrier helyett (ma a focikások helyrerakják az országot) -mindig aktuális szélkakast játszunk -a volt kommunistákkal összeborulunk -szétlopjuk az országot
bontottcsirke
2016. szeptember 12. 08:10
Mennyit fizethetnek a fidesz trolloknak a mosdató kommentekért vajon?
néhai Ch.Pilot
2016. szeptember 11. 23:48
Rákosi, ha ma élne, vizslakölykökkel fotóztatná magát...
formaegy
2016. szeptember 11. 17:46
Most komolyan! Az a Jobbik írja ezt: "Országos parancs, hogy a kényes témákat feszegető újságírókat minden eszközzel meg kell félemlíteni." ahol: Vona parancs, hogy a kényes témákat feszegető tagokat félre kell állítani, ki kell zárni a pártból! Gondolják, hogy erkölcsi alapja lehet bármilyen kritikájuk mások felé? Vona ezt az erkölcsi alapot elb...ta. Nem kicsit, nagyon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!