Megmotoztak a felcsúti skodás vitézek

2016. szeptember 09. 11:50

Megmotoztak a felcsúti skodás vitézek :) És ez jó: azt jelenti, hogy a hatalom már nem csak fél, hanem retteg is. A német RTL újságíróinak mutattam meg az impozáns stadiont és a német adófizetők által szponzorált pöpec játékvasutat.

2016. szeptember 09. 11:50
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

Megmotoztak a felcsúti skodás vitézek :) és ez jó: azt jelenti, hogy a hatalom már nem csak fél, hanem retteg is. A német rtl újságíróinak mutattam meg az impozáns stadiont és a német adófizetők által szponzorált pöpec játékvasutat (hátha elözönlik szegényt a turisták, mert utas, na az most sem volt rajta egy sem) Egyetlen bűnünk az volt, hogy kamera volt nálunk. Én csak mosolyogtam, de a németek őszintén meg voltak döbbenve...mondtam a vitéznek, hogy van néhány nagy marha az országban, ő megkérdezte, hogy kire gondolok. Tényleg nem igazán rá gondoltam, hanem a főnökeire, akik szerint jó az országnak , ha Felcsúton külföldi újságírót és a kamerájuk előtt ellenzéki társelnököt motoznak...ja: megkérdeztem, hogy miért is van ez: a válasz, hogy fokozott éberség van itt, elvtársak ... Egy másik kis videó az operatőr motozásáról itt található: https://youtu.be/HBNa6aNwYBk. Sajnos a srác arca nem látható és nehéz is leírni a döbbenetnek és a felháborodásnak a keverékét.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 284 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2016. szeptember 11. 23:52
És akkor te most mártír lettél, Ákos? Szaladj I. Luci-fer-enc pápuához, talán szentté avat.
Cezar
2016. szeptember 11. 20:38
Modszer-váltás
Héja
2016. szeptember 11. 18:33
Mióta dolga az idegenvezetés egy képviselő-pártelnöknek? Kis futrinka Hadházy egy perc médiáért Felcsútra futkos. Kínos vergődése röhejes. Lódoktorként hasznosabb volt. Nem mellesleg a fickó erősen emlékeztet Kerék-Bárczira.
2016. szeptember 11. 16:28
Nem tudom, egy felcsúti megjelenéssel célszerű-e bosszantani miniszterelnökünket, Mészárosék Lőrincről már nem is beszélve, mert a végén tényleg meghosszabbodik a legendás kisvasút, és a következő megállóját VLAGYIVOSZTOK-ALSÓ névvel fogják illetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!