Hunvald, a nagy visszatérő

2016. július 05. 17:13

Normális esetben elmondhatnánk, mennyire gáz, hogy a megújulást hirdető „baloldali” párt nem képes hiteles arcokat harcba állítani egy velejéig korrupt és szociálisan érzéketlen hatalommal szemben. De az MSZP már rég nem normális eset.

2016. július 05. 17:13
Bernáth László
Bernáth László
Kettős Mérce

Az MSZP-szinten sincs ehhez mit hozzáfűzni. Normális esetben elmondhatnánk, mennyire gáz, hogy a megújulást hirdető »baloldali« párt nem képes hiteles arcokat harcba állítani egy velejéig korrupt és szociálisan érzéketlen hatalommal szemben. De az MSZP már rég nem normális eset, így mindez fölösleges is. Viszont történetesen van egy szuper fain John Cleese-szösszenet. Kicsit átírom.

»A probléma ezekkel az emberekkel, hogy annyira hülyék, hogy fogalmuk sincs róla, hogy mennyire hülyék is valójában. Értik, ha valaki nagyon-nagyon hülye, honnan is tudhatná, hogy mennyire hülye? Valamennyire intelligensnek kell lenned ahhoz, hogy rájöjj, hogy mennyire hülye vagy. (...) Ahhoz, hogy tisztába kerülj azzal, hogy mennyire vagy jó egy bizonyos szakmában, ahhoz olyan adottság kell, ami ahhoz is kell, hogy jó legyél abban a szakmában. Ami azt jelenti - és ez elképesztően vicces - , hogy ha abszolút alkalmatlan vagy, akkor hiányzik belőled a képesség, ami segítene abban, hogy rájöjj, mennyire alkalmatlan vagy. Ez nem csak a Hunvald-jelenséget magyarázza meg, hanem a teljes MSZP-t is.«

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2016. július 06. 11:02
Elvtárs!Segítsd a lebukottakat! Molnár Gyula tisztára akarja mosni a saját,és elvtársai nevét.Még azért körül néz a börtönökben, hátha!
Fáskerti
2016. július 06. 06:38
Hunvald sokat próbált, harcedzett elvtárs, megjárta Orbán börtöneit. Ő a mi kis Mandelánk.
Berecskereki
2016. július 06. 06:14
Hogyan lehet ilyen tiszteletlenül viselkedni? Az MSZP tele van lovagokkal. Talán sir Hunvald György. "A Magyar Királyi Szent László Lovagrend körlevele szerint Popper 1990 előtt „marxista-leninista egyetemet” végzett, és a minisztertanács protokollfőnöke volt. A rend száz lovagja között pedig Hunvald mellett ott van Bárándy Gergely MSZP-s képviselő, a párt országos etikai biztosságának tagja, Danielisz Béla, a párt fővárosi képviselője, Perjési Klára, országgyűlési képviselő, Gyula szocialista polgármestere és a szocialista párt egy régebbi figurája, a Tisztelet Társaságát menedzselő Schmuck Andor is."
tunde04
2016. július 05. 22:11
hát, szokták azt mondani, hogy tiszta hülye az, aki nem normális! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!