Vagonnyilatkozat

2016. április 28. 07:32

Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy itt tényleg mindenkinek elment az esze. Az is, aki ilyesmit rendel, az is, aki ilyesmit elfogad, tisztesség ne essék szólván: kretén.

2016. április 28. 07:32
Veress Jenő
Népszava

„Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy itt tényleg mindenkinek elment az esze. Az is, aki ilyesmit rendel, az is, aki ilyesmit elfogad, tisztesség ne essék szólván: kretén.

A felcsúti kisvasút új VIP-vagonjáról beszélek. A nol.hu mutatta be egy videóban, hogy reprezentatív kocsit is építettek Orbán gyermekkori álmához, teljes, az »ahogyan a luxust Mészáros Lőrinc elképzeli« színvonalú enteriőrrel. Benne-rajta a szerelők »jóvanazúgy«hitvallása mentén telepített légkondicionáló berendezés, fusermód rágányolva a vagon végére – ránézésre is tízéves modell.

Belül a 60-as-70-es évek modernjének számító vajszínű műbőr ülések, kis asztalkák, éjjeliszekrény-félék. Kettőhúsz a konnektorban, hideg-meleg vizes mosogató. Gondolom a cselédségnek, hogy fölszolgálhassák a majd’ hat kilométeres, akár húszperces fárasztó utazáson a repit a főuraknak. Meg persze cuki kis karniskán cuki kis függönyöcske.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kisuff
2016. április 28. 13:46
Csak neked jenő.
Csigorin
2016. április 28. 11:47
Ennyire nincs tema?
néhai Ch.Pilot
2016. április 28. 10:56
Én még a Dörmögő Dömötör című "folyóirat" egykori masszív olvasótáborához tartozom. Meg kell állapítanom, abban ennél csak komolyabb írások láttak napvilágot.
vendelin
2016. április 28. 10:54
„Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy itt tényleg mindenkinek elment az esze." Szerkesztőségi coming-out Veress elvtárstól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!