Politikai szex, kaukázusi változat

2016. április 18. 09:04

A szex nem szégyen – közölte Grúzia elnöke, majd hozzátette, hogy ő is gyakorolja, s nemi életét igen gazdagnak, változatosnak találja.

2016. április 18. 09:04
Miklós Gábor
Népszabadság

„A szex nem szégyen – közölte Grúzia elnöke, majd hozzátette, hogy ő is gyakorolja, s nemi életét igen gazdagnak, változatosnak találja. Ezt Giorgi Margvelasvili azt követően tudatta választóival, hogy országát megrázta a hír: politikusokról és médiaszemélyiségekről raktak fel intim felvételeket egy közösségi portálra. Házasságon kívüli pásztorórákat mutattak be. Másokat ugyanott megfenyegettek, hogy hasonló módon szerepelhetnek a nyilvánosságban, ha nem takarodnak ki a grúz közéletből. Az ügy egy hónapja foglalkoztatja a szovjet utódköztársaság lakóit. Kik a felelősök, hogyan jutottak hozzá a felvételekhez, miért épp őket akarták megalázni?

Tbilisziben a legtöbben azt mondták, hogy a szexvideó tipikus KGB-s módszer, tehát az oroszbarát erők műve. Mások szerint viszont a most ellenzéki, korábban kormányzó párt a tettes. Az ő uralmuk alatt terjedt el a titokban készített zsaroló videók készítése, gyűjtése. Volt kormánypárti és ellenzéki politikus is a megzsaroltak között van, ahogy volt egy jól ismert műsorvezetőnő is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Plazázó konzumidióta
2016. április 18. 10:42
tipikus KGB-s módszer Csak szólok hogy már elég régóta nem KGB a neve! Leragadtatok rákosi roth manónál, Szabad Népes eftársak!
Plazázó konzumidióta
2016. április 18. 10:40
Hol lehet megnézni?:) Linket is adjál, wazze! Ezek jobbak mint a profi porno
Antigoné
2016. április 18. 10:30
Sehol egy napiorbán, mi lesz ebből?
MZ/X
2016. április 18. 09:39
Pont úgy járt el, ahogy kellett...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!