Finkelstein szelleme

2016. március 02. 07:33

Amikor már nem lehet megosztani álságos trükkökkel a tiltakozókat, akkor előkapják a titkos dossziékat.

2016. március 02. 07:33
Somfai Péter
Népszava

„Amikor már nem lehet megosztani álságos trükkökkel a tiltakozókat, akkor előkapják a titkos dossziékat. Pukli István MSZP-s volt, mi több, a börtöntöltelék Zuschlag »harcostársa«, akinek tudnia kellett az Ifjú Szocialisták állítólag elcsalt millióiról - legalábbis a TV2 új hírigazgatója Kökény-Szalai Vivien szerint. Hogy nem is volt benne? Hiszi, aki akarja, Puklira azért sarat kentek.

Aztán egy váratlan húzás: a fiatal igazgató »coming out-olt«: elmondta egy rádióműsorban, hogy az egyik nagyapja ávós volt, a bátyja köztörvényes bűnöző. Tessék nyugodtan csámcsogni rajta! De az oktatás akkor is reformokra szorul, a kormánynak pedig lépnie kell. Akár tetszik a finkelsteini módszer híveinek, akár nem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanóc
2016. március 02. 12:04
Nem az a kérdés, hogy korrigálásra szorul -e a rendszer, mert természetesen és mindig és konstans. Hanem hogy miért egy ilyen ávós felmenőkkel bíró ifjúszocialista jómunkásember akarja túlharsogni az egyébként értelmesen és csendesen is megfogalmazható kritikákat. Mellesleg, vannak, akik már eredményre is jutottak a kurzussal, a többieknek marad Pukli, meg a kockás inges vircsaft.
balbako_
2016. március 02. 11:55
Miért Pumukli egy dosszié? Ő mondta el nem más!
cutcopy
2016. március 02. 07:55
"De az oktatás akkor is reformokra szorul" Ez a ti bolsevik szótáratokban tandíjat jelent..
Peter8811
2016. március 02. 07:53
Különben te is annak nézel ki, ha rád teszem a tanácsköztársaságos teszt sapkát, és ahogy méla undorral nézed a magyarokat tekintetteddel két részre osztva őket, egyik fele körömlehúzásra a másik fele kötél felhúzásra megy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!