Hiszünk az Európai Egyesült Államok megvalósulásában

2015. november 13. 08:49

Európa történelmi kihívásokkal került szembe, ezek leküzdéséhez szorosabb együttműködésre van szükségünk, hosszú és rögös út áll előttünk, azonban hiszünk benne, hogy a folyamat végén megvalósul az „Európai Egyesült Államok”.

2015. november 13. 08:49
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Véget ért a három napos brüsszeli látogatásom, úton vagyunk a reptérre.

A látogatás utolsó napját Anthony L. Gardnernél, az EU mellé rendelt USA nagykövetnél kezdtem. Majd megbeszélést tartottunk Miguel Arias Canetevel, az éghajlat- és energiapolitikáért felelős Európai Biztossal és Dominique Ristorival az Európai Bizottság energiaügyi főigazgatójával.

Végül a sajtó képviselőit tájékoztattam látogatásomról és az EU-val kapcsolatos meglátásaimról.

Európa történelmi kihívásokkal került szembe, ezek leküzdéséhez szorosabb együttműködésre van szükségünk, hosszú és rögös út áll előttünk, azonban hiszünk benne, hogy a folyamat végén megvalósul az »Európai Egyesült Államok«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 268 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altona
2015. november 14. 20:27
Most értem haza Ausztriából, MUNKÁBÓL. Rfeldben a Zw családdal - szigorúan munka szünetben kávé mellett -röviden áttekintettük az európai helyzetet, majd az alábbi jegyzőkönyvet írtuk alá, fejben: A nyugateu...kormányok elmehetnek a qwa annyukba -Sie sollen sich ins Hölle schehren, Orbán hat der einzige richtige g'macht.... /orbán 4 president!! Jövőre a szomszéd Tüchtig családnál is homlokzetot kellene festeni. Szerintem úgy a magam, mint hazám szempontjából hasznosabban pusztítottam az oxigént mint feri bruksellesben. u.i. Feri, kösz, hogy kicsináltad az álbal/libeket, de mostmár szeretkezz a kibaszott migráncsaiddal.....
balbako_
2015. november 14. 09:14
Párizsi merénylet=Európai Egyesült Államok!
Monkey4you
2015. november 14. 08:27
Hagyjuk Cicerót.... Ez hülye!!!
catalina9
2015. november 14. 08:10
no és mi lesz, ha jön a 23 millió román??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!