Nemzeti Előnytelenség Rendszere

2015. szeptember 30. 12:27

Most épp Simicska pocakján csattan az ostor, de végigvág az egész országon.

2015. szeptember 30. 12:27
Tóta W. Árpád
hvg.hu

Kirúgja Budapest Simicska Lajos cégét, a Mahirt, sőt felszántja utána a földet, és beveti sóval. Le kell bontani a hirdetőoszlopokat, visszaállítani az „eredeti állapotot”, és mindezt az elítélt fizeti.

A Mahir oszlopai ugyanis előnytelenek. 2006 óta álldigáltak a helyükön, akkor sikerült ugyanis a Fidesznek átnyomni az ügyet, vagyis hogy kapja meg a bizniszt Simicska. Ezzel legfeljebb a Fidesz ellenzékének volt baja; a szokásos, uncsi mantra, hogy ugyanis már miért kellene mindent a Lajosnak nyernie, speciel vashordókat állítgatni az utcasarkokra nemcsak ő tud. Erre csattanós válasz volt, hogy szükségünk van a nemzeti nagytőkére, és ez a teremtés áldozatokkal jár, de nagyon megéri, és akinek nem, az labanc. Az oszlopok álldogáltak tovább, hirdették a hirdetnivalót, internet pedig nem jött belőlük, noha a szerződés ezt előírta.

Most meg egyszer csak kiderül, hogy ez az egész előnytelen. Hogy kereshetne rajta a város többet, sőt akár maga is felállíthatna ilyen objektumokat. Elvégre nem részecskegyorsítók, de még csak nem is kínai LED-lámpák, mert ahhoz például igenis kell a nemzeti nagytőke, mégpedig a lehető legnemzetibb, ami már be is házasodott az uralkodócsaládba.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
várúr
2015. szeptember 30. 21:21
Baromarc Tóta. Simicskával Demszkyék állapodtak meg. Sose hittem, hogy tudsz hülyébb lenni, mint voltál. Sikerült.
pkarcsi
2015. szeptember 30. 18:15
Remélem rád is meg a hvg-re is sorkerül.Már rég kiérdemeltétek,vörösszemét libsik.
Bokros Birka
2015. szeptember 30. 18:09
kiürült a nokiás doboz drága Weisz elvtárs? :D
Peter8811
2015. szeptember 30. 16:30
Vége a kezelésnek? Látom nem használt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!