Ha Magyarország miniszterelnöke nem focikedvelő amatőr lenne, hanem neves külföldi fociedző

2015. szeptember 29. 09:28

Pep Guardiola: sok kis összehangolt minisztérium olyan összevissza csinálna mindent, hogy teljesen megzavarodna a világgazdaság és mi örök jólétben úsznánk. Mindig lenne egy helyettes államtitkár aki semmiből bármit kimagyaráz.

2015. szeptember 29. 09:28
Szomszédsrác
Szomszédsrác

Fabio Capello: lenne két brutàlis bunkó vèdekezô középpályàsunk (földmûvelès ügy, pènzügy) ha nekik bejönne minden nekünk is menne a szekèr. Arra várnánk, hogy hibàzzanak az ellenfelek meg a világgazdasàg, ha ez bejönne, szàrnyalnànk, hanem csôd. Kurva sok pènzt kapna a miniszterelnök ès mindenkit nyilvànosan csicskàztatna.

Pep Guardiola: sok kis összehangolt minisztèrium olyan összevissza csinàlna mindent, hogy teljesen megzavarodna a világgazdasàg ès mi örök jòlétben ùsznànk. Mindig lenne egy helyettes àllamtitkàr aki semmibôl bàrmit kimagyaràz.

Louis van Gaal: minden miniszter holland lenne, vegán ès vasàrnap is dolgozna. Egèsz jól menne minden, nàlunk lenne a labda, de mindenki kurvàra utàlna mindenkit.

Josè Mourinho: a miniszterelnök folyamatosan magàt àllítanà be àldozatnak, mindenki màst hibàztatva a gazdasàgi gyengülèsèrt ès az életszínvonal süllyedèsèrt, miközben erôsödne a gazdasàg ès nône az èletszínvonal.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2015. szeptember 29. 12:31
Haha... ilyen baromságra ad pénzt a Soros... gratulálok...!
röviden
2015. szeptember 29. 10:31
Sebaj, próbálkozz, egyszer sikerül.
Rideg Planeta
2015. szeptember 29. 10:17
Ez meg micsoda?
sobrk
2015. szeptember 29. 10:13
Vicces akar lenni, de még mosolyogni sem tudtam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!