Orbán Viktor felkért, hogy honvédelmi miniszterként segítsem a munkáját

2015. szeptember 08. 02:14

A kihívásokkal teli felkérésnek örömmel teszek eleget, ezúton is köszönöm a bizalmat, ahogyan eddig, úgy a jövőben is igyekszem lelkiismeretesen és tisztességesen végezni a rám bízott feladatokat!

2015. szeptember 08. 02:14
Simicskó István
Simicskó István

„Hatalmas megtiszteltetés ért ma délután.

Orbán Viktor, Magyarország Miniszterelnöke felkért, hogy a jövőben honvédelmi miniszterként segítsem a munkáját. A kihívásokkal teli felkérésnek örömmel teszek eleget, ezúton is köszönöm a bizalmat, ahogyan eddig, úgy a jövőben is igyekszem lelkiismeretesen és tisztességesen végezni a rám bízott feladatokat!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lucabrasi
2015. szeptember 08. 13:26
Hajrá István, csak keményen!
Tintamin
2015. szeptember 08. 13:21
Szazezer rabszolga, akarommondani kozmunkas megepiti a kurvanagy orbani keritest vegre. Why we build the wall....
Tintamin
2015. szeptember 08. 13:20
H.Csabika lepattanoira ugorj ra gyorsan:)
kukagyerek
2015. szeptember 08. 08:36
Simicskó elvtárs, úgy látom te is értesz mindenhez és annak az ellenkezőjéhez is. Egyébként, Csabi-bá miért nem volt jó? Nincs is honvédség, így teljesen mindegy, hogy milyen a honvédelmi miniszter. Ráadásul Csabi-bától alkalmazkodóbb figura nem igen van a láthatáron. Végül, de nem utolsó sorban, az utódja sem különb nála!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!