Kocsis Máté folyamatosan a PM-et reklámozza

2015. augusztus 17. 19:39

Mióta képviselő lettem Józsefvárosban, Kocsis Máté folyamatosan a PM-et reklámozza, mások érdemeit is nekünk tulajdonítva...

2015. augusztus 17. 19:39
Erőss Gábor
Facebook

„Mióta képviselő lettem Józsefvárosban, Kocsis Máté folyamatosan a PM-et reklámozza, mások érdemeit is nekünk tulajdonítva... (Lásd a cikkben: »A PM-es aktivista ezt elsősorban az ott lakókkal vitassa meg«. Megjegyzem: Misetics Bálint nem »PM-es aktivista«) Ez is egyfajta elismerés. Köszönöm!

A »nagyinterjúja« egyébként érdektelen; folytatja az uszító-kampányt, látszik, hogy görcsöl az Orbán-klán, mert nem sikerült az emberek figyelmét elterelni a szociális válságról és a »Fidesz-közeli« korrupcióról.

...Most azzal a nyakatekert érveléssel jön, hogy bár hatalmas probléma a menekültügy, ez nem annyira látszik, mert ők (a hatóságok, az önkormányzat stb.) remekül végzik a dolgukat. Hát végezzék, de humánusan és csendben! (A tranzitállomások létrehozása történetesen: jó jel. Csak mért vártak mostanáig?!).

...És költsék a kerítés-pénzt az egészségügyre, az orvosok, ápolónők itthontartására!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2015. augusztus 18. 11:53
Kedves Erőss! Ön ennyi ésszel PM-es önk.képviselő lehetett? Húúúúú! Akkor milyen lehet a többi PM-es??
Nielsen
2015. augusztus 18. 11:34
Erőss Gábor szereti a feka faszt.
Mich
2015. augusztus 18. 00:52
Ez a hülyegyerek mindent félreért - aztán gagyog és ragyog...
Brigadéros
2015. augusztus 17. 21:39
...PM, PM...?!...Pesti Műsor?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!