Semmi új

2015. augusztus 08. 08:15

Gyurcsány Ferenc levelet írt „Európának”. Feljelentő levelet. A Tanácsköztársaság bukása utáni „vörös emigráció” csinálta ugyanezt annak idején. A kor Gyurcsányjai.

2015. augusztus 08. 08:15
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

A Tanácsköztársaság bukása utáni „vörös emigráció” csinálta ugyanezt annak idején. A kor Gyurcsányjai. Például Kunfi Zsigmond. Az az akkori mocsok hazaáruló így írt a Világosság 1920. június 29-i számában:

»A megvetés, az undor és felháborodás tarajos hullámai csapkodnak Magyarország körül. A gyűlölet drótsövénye zárja el Magyarországot az egész világtól. Minden erkölcsös és a tisztaságra valamit is adó ember befogja az orrát, ha a magyar nevet hallja. Annak a trágyadombnak dögletes bűze, amelyet kereszténykurzusnak neveznek Magyarországon, az európai erkölcsi és politikai köztisztaságnak égető problémájává lett, és mindenki, nemcsak szocialisták, egyetért abban, hogy ezt a szemétdombot el kell hordani és ki kell füstölni azt az országot, ahol a rend fenntartói és a hatalom birtokosai ilyet művelnek.«

Ismerős, ugye? Még a szóhasználat is.

És ezt vette át az európai szociáldemokrácia is, a maga sajtójával együtt. Az országgal szembeni gyűlölet- és rágalomhadjáratban a Kunfi-féle patkányokon túl az osztrák baloldal járt élen. És az ehhez hasonló írások szá­zain túl komolyabb károkat is megpróbáltak okozni. Például azzal, hogy 1920. március 5–6-án az Amszterdamban ülésező Nemzetközi Szakszervezeti Szövetség nemzetközi bojkottot hirdetett Magyarországgal szemben.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 245 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2015. augusztus 09. 08:58
Bayer fején találta a zsidó-szöget. Grat! ps: Zsidóink vesztésre állnak, 100 év után végre. Volt egy 40+20 éves laufuk de rosszul éltek vele és elbaszták. A kb 60 éves regnálásuk arra volt csak jó, hogy növekedjék a magyarországi zsidó-ellenesség (leánykori nevén: antiszemitizmus). Éljen a kulturkampf! Éljen a politikai antiszemitizmus! Mondom: a politikiai- és nem a faji antiszemitizmus!
h.kovacs
2015. augusztus 09. 07:42
elolvastam csak a szokásos gyűlölködés semmi új uncsi
áfonya
2015. augusztus 09. 04:59
Globalista nemzetközi fórum persze hogy nem ítéli el a gloalista eu a globalista mszpt.Eu kedvence az mszp mert minden kitermelt magyar hasznot az eunak kilapátolt ,magyar vagyonokat a nyugati multik kezére játszott ,bukott mszp jobb lesz ha elhallgat .Gyurcsány meg is kapta érte a júdás pénzt az eutól az altuszon keresztül Gyanítom a kuc-kuc nevű mszps beíró gyurcsány személyét takarja. "aki a kormányt bírálja, az az országot és a népet tapossa." nagyon találó a bukott ballibsi mszpre Mit érdemel az aki a hazáját feljelentgeti külföldön ,hogyan nevezik ,az hazaáruló .
áfonya
2015. augusztus 09. 03:48
Az egész baloldal a múltból a marxista eszméből meríti a gondolatait,legnagyobb globalisták keverik a kommunista eszmével .Minden baloldali saját jó létéért harcol meggazdagodás a céljuk ,igencsak minden kommunista munkakerülő nagyon utálják a munkát ,ezért igyekeztek hatalomra munka nélkül hozzá férjenek a húsosfazékhoz annyira meggazdagodjanak hogy életük végéig ne kelljen dolgozni ,erről szól a gyurcsány és slepje pártja élete holott köpködték a gazdagokat ,de csak azért hogy ők is a elérjék azt szintet,meggazdagodásuk után még a múltjukat is letagadják,más pártnevet színekben tetszelegnek ,múltjuk bűneitől igyekeznek megszabadulni.Ezért jobboldali kormányra kiabálják a múltjuk bűneit .Mindig ellenzékben okosak ,vezető szerepben igyekeznek állami vagyonokat át rendezni maguknak. Parlamentben elnézem ezt a gőgös elvtársat ,tipikus kulák típus mindig elégedetlenkedik pedig már gyanítom hogy a boxot ilyenek zabálják fel ,,kitűnő minta példánya annak akit a kommunisták kiraktak a főútca kirakatába táblát nyakába akasztva rá írva "kulák aki a boxot megeszi azért van hiány belőle" marha nép meg köpködte ,nos a kommunista rendszer kinevelte ugyanazokat a figurákat ,kirakat embereirt.-
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!