Nem tud eszembe jutni Stumpf András

2015. június 11. 21:56

Egy kis emberséggel, némi visszafogottsággal egészen normálisan lehet élni. Lehetne. Elég, ha gondolkodó lény vagy.

2015. június 11. 21:56
Lakner Zoltán
Lakner Zoltán
Facebook

„Nem tud eszembe jutni Stumpf András, csak ha találkozunk. Az, hogy a bableves után valahogy idekeveredik a gulyás és a halászlé is, nem undorít, és bajom sincs vele, csak nem értem. Én azért coming outoltam, mert nagyon zavart, hogy a munkahelyemen nem tudok elmesélni egy történetet a hétvégémről, mert nincs alanya a mondataimnak, ha egy családi élményt osztok meg. Meg azért is, mert én ugyan nagyon szerencsés vagyok, de sokakat kitagadnak, ellöknek és megaláznak, ha kiderül róluk, hogy azok, amik.

Pedig ők senkit se bántottak. Az undorhoz való jog, vagy mi a csuda, nem egyenértékű a saját identitásom vállalásához való jogommal. Senkinek sem kívánom, hogy szervezett támadás, kőhajigálás, vagy ütés elszenvedője legyen. Aki bármikor önmaga lehet, gyakran észre sem veszi, mennyire magától értetődő és természetes neki az, ami másnak kínlódás küzdelem, rejtőzködés, félelem. Nem értem, mi van a sajtos omlettel, s ha mély önvizsgálatot tartok, kiderül, hogy marxista és lobbista sem vagyok. Azokból a jogokból pedig nem kérek, amelyekkel jobban tenném, ha nem élnék.

Egy kis emberséggel, némi visszafogottsággal egészen normálisan lehet élni. Lehetne. Elég, ha gondolkodó lény vagy.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2015. június 12. 15:37
""„Nem tud eszembe jutni Stumpf András, csak ha találkozunk."" Amikor írtad, akkor is melletted volt stumpf?
Netuddgi
2015. június 12. 10:41
Liberális eurokraták! Túltoltátok! HA ez a meleg, szélsőségesen bevándorlóbarát fos, amiről sem homoszexuálisok, sem szerencsétlen bevándorlók nem tehetnek, sőt többségük nem is kér belőle, csak nyugalmat és megélhetést szeretne, szóval ha EZ az EU ideológiája akkor NEM kérünk belőle.
Horst_Tappert
2015. június 12. 10:30
"Én azért coming outoltam, mert nagyon zavart, hogy a munkahelyemen nem tudok elmesélni egy történetet a hétvégémről" És NEKEM mi közöm a te magánéletedhez? Mondd el a kollegáidnak, aztán utána jöhetnek a hétvégi sztorik. Nem érted, amiről Stumpf írt.
heep
2015. június 12. 09:22
Egyébként azt nem fogom elfelejteni ahogy a Lakner a comming outját bevezette. Rögtön sértegetéssel, bunkóssággal. "Nem tudom, hogy az egyes homofóbokat a saját életükkel - benne a saját nemi szerepükkel - való elégedetlenség, az elfojtott vágyak, a masszív ostobaság vagy a vegytiszta gonoszság vezeti-e." Ahol persze minden egészséges hajlamú ember homofób a szemében. Aztán persze qrvára fel volt háborodva, hogy egy csomó kommentelő site-on, itt a mandin is, helyből elküldték a qrva anyjába. Mert ő toleranciát követel a beteges hajlama iránt, de nem adja meg mások véleményének a tiszteletet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!